language

Kulcsszavak:

adócsalás - költségvetési csalás highlight_off

Személyek:

Gáspár Győző highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

„Győzött az igazság” – Felmentették Győzikét a sikkasztás vádja alól

Pont került Gáspár Győző (44) csaknem négy éve húzódó ügyére. A showman ugyanis az adóhatóság legfrissebb döntése szerint mégsem sikkasztotta el édesapja cégének a pénzét. A hatóság ezen a héten kézhez vett döntése szerint adót sem csalt.

Majd 200 milliót vitt el a NAV Győzike széfjéből

Költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Gáspár Győző ellen, és a nyomozás keretében április közepén házkutatást is tartottak a szép emlékű Romantic együttes frontemberénél. A múlt héten csütörtökön aztán egy budapesti bankban is megnézte a NAV, mi is van Győző széfjében. Innen 194 millió forintot foglaltak le.

Elítélték Győzikét!

Ítéletet hirdetett a bíróság Gáspár Győző (39) és Balla Bea (39) adócsalási ügyében. Hiába borult ki nyilvánosság előtt, hiába fenyegetőzött öngyilkossággal és hiába a jól felépített védekezés, 1 év 8 hónap börtönt kapott, de három évre felfüggesztve az énekes-showman. Feleségét szintén felfüggesztett börtönre ítélték, 1 év hat hónapot kapott, három évre szintén felfüggesztve. Az ítélet nem jogerős.

Győzike: "Utánam köpnek az utcán!"

Győzike (38) a Romantic együttes felélesztésével törne ki a szegénységből, amelybe állítása szerint az adóhatóság és az ügyészség vizsgálatai taszították. Az egyik ügyben pénzmosás, a másikban pedig adócsalás és okirat hamisítás miatt indult eljárás a romarapper és társai ellen.

Hová tűnt Győzi nagymamájának 212 milliója?

Egyre cifrább dolgok derültek ki ifj. Gáspár Győző (38) és családja vagyoni helyzetéről: a NAV több mint 400 millió nyomát kutatva rávilágított, a nagyi számlájáról felvett 212 milliónyi készpénznek se híre, se hamva.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>