language

Kulcsszavak:

adócsalás - költségvetési csalás highlight_off

Intézmények:

Humet Rt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Mégiscsak fiktív számlákat foglalták le a Humetnél

Nem foglaltak le fiktív számlákat a Humet Rt. irodáiban, és a sajtóban ezzel kapcsolatban elterjedt álhírek jelentős veszteséget okoztak a társaságnak - közölte keddi sajtótájékoztatóján Civin János, a vállalat elnöke. Burillák Attila APEH-szóvivő azonban az Üzleti Negyednek elmondta: decemberben az APEH a Humet Rt.-nél foglalta le a 400 millió forint értékű fiktív számlát.

Letartóztatott Humet-vezető - a vállalat tagad

December óta előzetes letartóztatásban van a Humet Rt. egyik igazgatója - értesült a HavariaPress. Mint azt kedd este az Üzleti Negyed közölte, az adónyomozók közel 400 millió forint értékű fiktív számlákat találtak a cég irodáiban. A Humet elnöke akkor cáfolta az adóellenőrzés hírét, majd a vállalat szerda délután - a Budapesti Értéktőzsde felszólítására - közölte hivatalos álláspontját az ügyről, melyben leszögezi: az APEH ugyan tartott házkutatást a társaság székhelyén, fiktív számlákat azonban nem találtak.

400 milliónyi fiktív számla - a Humet cáfol

Házkutatást tartottak az APEH adónyomozói a Humet Rt. irodáiban, ahol mintegy 400 millió forint értékű fiktív számlát találtak - közölte a HavariaPress. Az újabb nagyértékű számlabefogadó elleni eljárás a hírügynökség információi szerint része a vecsési számlagyár néven elhíresült ügynek. A Humet Rt. cáfolja, hogy cégüknél fiktív számlákat találtak volna az adónyomozók.
Találatok: [4]  Oldalak:   1