language

Kulcsszavak:

adócsalás - költségvetési csalás highlight_off

Személyek:

Kaya Ibrahim highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Bárándy szerint Schlecht "hivatalból ártatlan"

Az igazságszolgáltatás és az egész szakma miatt "ég az arcom" - mondta Bárándy Péter, a Budapesti Ügyvédi Kamara főtitkára az [origo]-nak annak kapcsán, hogy a Fővárosi Főügyészség elutasította a Schlecht-ügy megszüntetése miatti panaszokat.

Egyelőre titkos a Schlecht-ügyben hozott döntés

Publikus döntés még nem született azoknak a panaszoknak az elbírásáról, amelyeket a Schlecht-ügy kapcsán nyújtottak be a közelmúltban a Fővárosi Főügyészséghez. Borbély Zoltán, az ügyészség szóvivője elmondta: a határidőt az utolsó beadvány beérkezésétől számolják, túllépésének nincs szankciója.

Hétfőn döntenek a Schlecht-cégek ügyében

Hétfőn dönt a Fővárosi Főügyészség az elmúlt évek egyik legnagyobb közérdeklődésre számot tartó ügyéről: a Kaya Ibrahimnak egyetlen napon eladott tucatnyi Fidesz közeli céggel kapcsolatban folytatott büntetőeljárás lezárásáról avagy meghosszabbításáról.

Megszüntették a nyomozást Schlecht Csaba ellen

Megszüntette a nyomozást Schlecht Csaba és ismeretlen társai ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A közlés szerint a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése, és az eljárás folytatásától sem várható eredmény.

Valószínűleg Simicska Lajost hallgatták ki a Schlecht-ügyben

Valószínűleg Simicska Lajost kérdezték ki hétfőn a Centum Kft. gazdasági helyzetéről, Schlecht Csaba ügyében. Simicska Lajos, aki jelenleg a Magyar Fejlesztési Bank elnöke korábban a cég tulajdonosi körébe tartozott.

Csütörtökön kihallgatják Schlecht Csabát

Schlecht Csabát csütörtökön ismét kihallgatják a BRFK-n. Schlecht Csabát a rendőrség május 11-én gyanúsított meg csődbűntettel és több tízmillió forint értékű adó- és társadalombiztosítási csalással egy 1995-ös cégeladási ügy kapcsán.
Találatok: [7]  Oldalak:   1