language

Kulcsszavak:

adócsalás - költségvetési csalás highlight_off

Személyek:

Szilvásy Péter highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Egy szlovák nő és ázsiai üzletek - milyen közös titkaik vannak Szilvásyéknak?

Két elvarratlan külföldi szál is maradt abban a csalási ügyben, amelyhez valamilyen köze volt a múlt héten kémkedéssel meggyanúsított titkosszolgálati vezetőknek és Szilvásy György korábbi titokminiszternek is. A titkosszolgálatokkal együttműködő Egymásért Alapítvány Pozsonyban működtetett egy tisztázatlan feladatú irodát, és állítólag rendőri vezetőkig érő ázsiai vámcsalásokról is tudomásuk volt.

Elmarasztalja az NBH-t Tóth

Nem a kellő szakmai alapossággal és körültekintéssel végezte az Egy-másért Alapítványhoz kapcsolódó munkáját a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) – ez áll Tóth Károly (MSZP), az állami intézmények és az alapítvány kapcsolatát vizsgáló országgyűlési bizottság alelnökének jelentéstervezetében.

Államtitkok nyomában: Földesi-Szabó és Szilvásy titkos találkozása!

Az Együtt Egy-másért Alapítványnak voltak a nyilvánosságra tarozó feladatai, de voltak olyanok is, amelyek az állam-, vagy szolgálati titok körébe tartoznak - ismerte el a szervezet kuratóriumi elnöke.

Újságírókat fotózott a bizottsági ülésen Szilvásy jósdás testvére

Furcsa közjátékkal kezdte keddi ülését az Egymásért alapítvány ügyeit vizsgáló parlamenti bizottság. Szilvásy Pétert, a kancelláriaminiszter öccsét hallgatták meg, de ő nem csak a csalási ügybe keveredett alapítvány ügyeiről akart beszélni.

Szokatlan egyetértés az Egymásért- bizottságban

Szokatlan egyetértésben kezdte meg munkáját az ellenzéki kezdeményezésre alakult, az Együtt Egymásért, Egy-Másért Kiemelten Közhasznú Alapítvány működésével kapcsolatos ügyek nemzetbiztonsági kockázatainak és a korrupciógyanús eseteknek vizsgálatára alakult bizottság.

Egymásért-ügy: egyhangúlag szavazó bizottság

Szilvásy György titokminiszternek, valamint kórházigazgató és jósdatulajdonos testvéreinek, az országos rendőrfőkapitánynak és a Nemzetbiztonsági Hivatal vezetőinek meghallgatásáról döntött első ülésén az egymásért alapítvány működését vizsgáló parlamenti bizottság.
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>