language

Akták:

Adókedvezmény Andy Vajnának highlight_off

Adókedvezmény Andy Vajnának

Öt kaszinó működtetési lehetőségét kapta meg az Andy Vajna tulajdonába tartozó Las Vegas Casino Játékkaszinó Üzemeltető Kft. 2014 elején - tender kiírása nélkül, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter saját hatáskörben meghozott döntése alapján.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Állami pénzekkel nyomul a médiában a Fidesz

Sok változást nem fog hozni, ha a TV2 Vajnához kerül: ettől több nézője nem lesz, hírműsorai pedig eddig is közel álltak a kormányzati propagandához. A fideszes médiapiaci nyomulás ezzel együtt minden területen jól láthatóan, állami segítséggel folyik.

Mostantól az online kaszinókon is Vajna keres

Október elsején életbe lépett a szerencsejáték-törvény módosítása, ami szerint online kaszinót is csak az üzemeltethet, akinek állami kaszinó-koncessziója van - emlékeztet az MTI. Ez azt jelenti, hogy csütörtöktől csak Andy Vajna és Szima Gábor kereshet pénzt az online szerencsejátékokon, az ő cégeiknek van ugyanis ilyen engedélyük. Vajna korábban már öt, Szima pedig két offline kaszinó üzemeltetésére kapott jogot az államtól.

A kormány jóllakatta Vajnát, és ad milliárdos repetát is

Három év alatt megnégyszereződött és továbbra is meredeken nő a kaszinók játékosainak száma. Idén akár 200 milliárd forint is lehet a megvásárolt zsetonok értéke, miközben az üzemeltetők a koncessziós díj egészét visszaigényelhetik. Andy Vajna kormánybiztos cége több mint hárommilliárd forintot.

Kormányinfó 17: "A magyar kormányt nem jellemzi az irigység kultúrája"

Mármint Andy Vajna vagyona kapcsán. Jogvita várható az EU csalás elleni hivatalának (OLAF) Budapest Szíve Programját bíráló jelentése kapcsán.

Andy Vajna kaszinói tényleg nincsenek bekötve a NAV-hoz

Andy Vajna filmipari kormánybiztos kaszinóérdekeltségeinek kivételes helyzete ismét téma a Kormányinfón. A kaszinók játékadót fizetnek, és mivel blokkot sem kötelesek adni, így nincs áfafizetési kötelezettségük sem, magyarázta a múlt héten felvetődött kérdést Lázár János.

Fideszesek parancsoltak megálljt a kaszinós Vajnának

A parlament gazdasági bizottságán nem sikerült átnyomni, hogy az online sportfogadást is szervezhesse a filmipari kormánybiztos. De az online kaszinójátékért nem kell külön fizetnie se neki, se a másik kaszinókoncessziót kapott Szima Gábornak.

MSZP: Mennyi csorgott vissza a Fidesz kasszájába a mutyikból?

Csak akkor támogatja az MSZP a bújtatott pártfinanszírozásról szóló határozati javaslatot, ha beleveszik a párt módosító javaslatát arról, hogy vizsgálják meg: a Fidesz körüli gazdasági érdekkörök támogatták-e a pártot - mondta Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>