Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Agrárgazdaság Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

ntézményesített földrablás Hajdú-Bihar megyében is

Több száz hektárt nyert a volt MSZP-s politikus családja

Noha az ellenzéki média azt sugalmazza, hogy kizárólag a kormányhoz közel álló személyek vásárolhatnak állami földet, a tények azt mutatják, hogy bárki eredményesen licitálhat. Ezt támasztja alá az is, hogy félmilliárd forintot meghaladó értékben vásárolt földeket Forgács Barna volt szocialista képviselő és családja. Az érintettek a Hajdú-Bihar megyei árveréseken összesen 750 hektárnyi termőföldre licitáltak eredményesen az elmúlt év végén, a vevők között pedig az exképviselő idős, kilencven év körüli édesanyja is megtalálható.

Forgács Barna nagy üzlete

Semmisnek nyilvánította az Agrárgazdaság Kft. húsz évre szóló állami földbérleti szerződését a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet. Az NFA a terület visszaadására és elhagyására szólította fel a kft.-t, amely ötezer hektárnyi földterületet, csaknem húsz évre nulla forintos bérleti díjért bérelt – közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium.

Ömlik a pályázati pénz az MSZP közeli vállalkozásokhoz

Két MSZP-hez köthető Hajdú-Bihar megyei cég is óriási összegeket nyert az elmúlt években az agrár- és vidékfejlesztési operatív program keretében.
Találatok: [4]  Oldalak:   1