Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Agria Ügyelet Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Fejek hullanak a Fideszben

Fejek hullanak a Heves megyei Fideszben. Várhatóan Magyar István egri elnök mellett Csáki Zsigmondot, Heves város fideszes polgármesterét is kizárják a pártból. Az ügy még tavaly szeptemberre nyúlik vissza, amikor a Fidesz választmánya az ellenzéki irányítású önkormányzatoknak megtiltotta, hogy magánkézbe adják az egészségügyi intézményeket.

Rendelőprivatizáció: a Fidesz kizár

Kizárják a Fideszből Magyar Istvánt, a párt volt egri elnökét - értesült lapunk. Pesti Imre, a Fidesz regionális igazgatója és egészségügyi szakpolitikusa megerősítette: valóban folyik Magyar István ellen kizárási eljárás...

Kizárták az egri Fidesz-elnököt?

Kizárták a Fideszből Magyar Istvánt, a párt egri elnökét – tudta meg lapunk. A politikus korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy míg az egri kórház működtetésbe adása ellen élesen tiltakozott, Heves város szakrendelőjének üzemeltetését az által résztulajdonolt Agria Ügyelet Kft. vette át.

Fideszes városi elnök privatizálta a hevesi egészségügyet

Míg Heves fideszes polgármestere az egri Markhot Ferenc kórház üzemeltetésének magánkézbe adása ellen tüntet, saját városában egy magáncégre bízza a Városi Egészségügyi Szolgálat működtetését, és a szervezet vagyonát.
Találatok: [10]  Oldalak:   1