language

Kulcsszavak:

ajándék highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [169]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A volt Századvég-vezér borbirtokán álló kilátót a kérésére felújította a Swietelsky

Márton Péter, volt Századvég-vezér és miniszteri biztos, egyben a tállyai Oroszlános Borbirtok tulajdonosa megkérte a közpénzes megbízásokkal is jól álló Swietelsky Kft.-t, hogy újítsák fel a területén lévő, leromlott állapotú kilátót. A cég „szívesen vállalta” a felkérést, és el is végezte a 4 millió forintos munkálatokat. Megkerestük a társaságot, hogy megtudjuk, eddig hány kilátót újítottak fel, kinek a kérésére, és hol lehet jelentkezni hasonló igénnyel, de nem kaptunk érdemi információkat.

Felcsút megint keresi a jégpálya kivitelezőjét, és 105 pár korcsolyát is venne

Bár az időjárás még nyári, a tél már óvatos léptekkel közeleg, amit a hűvös hajnalok mellett az is csalhatatlanul jelez, hogy a felcsúti önkormányzat elkezdett intézkedni, hogy legkésőbb november végére legyen jégpálya a faluban. Tavaly Mészáros Lőrinc egyik cége ajándékként telepített egyet, most azonban a település fizetne érte, és eszközöket is akar hozzá venni.

A gyanúsítások árnyékában. Milyen jövő vár a pünkösdi egyházra?

Ötszáz napja van előzetes letartóztatásban a Magyar Pünkösdi Egyház (MPE) legnagyobb intézményének két volt vezetője üzletszerűen és bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás, pénzmosás gyanúja miatt. A kárérték 8 milliárd forint. A kisegyház új elnöke szerint az ügyvezetők mindenkit megtévesztettek. A kormányzat felső köreiben évekkel ezelőtt tudták, hogy baj van.

Ajándék jachtozás, helikopterezés, vendéglátás az Adrián: szabad ilyet egy politikusnak? 

Orbán Viktor horvátországi, Ungár-villás nyaralása miatt van, aki lemondást sürget, más viszont semmi problémát nem lát benne. De pontosan milyen szabályozás vonatkozik a politikusok ajándékaira - és milyen kiskapukat hagy nyitva?

Megtudtunk mindent az Ungár-villáról, amelynek tövében Orbán a tengerben csobbant

A hvg.hu azonosította a helyszínt, ahol Orbán megmártózott a tengerben, és a pár lépésre fekvő villát is. A tulajdoni lapból kiderül az is, mikor vette meg a mostani tulajdonosa az ingatlant és hogy annak mik a pontos paraméterei.

Idén februárban 25 fős üzleti delegáció repült „ingyen” Orbánékkal Egyiptomba

Február végén Egyiptomba repült Orbán Viktor miniszterelnök, Szijjártó Péter külügyminiszter és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, plusz egy üzleti delegáció. Az utazáshoz a honvédség négy repülőgépéből hármat is igénybe vettek: a két, egyenként kb. 140 fős Airbust és az egyik luxuskategóriájú Falcont is. Adatigénylésben kértük ki az üzleti küldöttség névsorát, és bár a három repülő miatt nagyobb létszámra számítottunk, csak egy 25 fős listát kaptunk a külügytől.

A költségvetési csalással vádolt Simonka Györgyhöz köthető szafariparkba kaptak ajándékbelépőt a tanárok

A költségvetési csalással vádolt Simonka György volt kormánypárti országgyűlési képviselőhöz köthető szafariparkba kaptak ajándékjegyet a Békés megyei tankerületi központ tanárai. A belépő a pusztaottlakai önkormányzat ajándéka volt, ahol éppen Simonka György az alpolgármester. A momentumos Sebők Éva szerint furcsa, hogy egy 300 fős település körülbelül 40 millió forintot költ a megyei pedagógusokra.

Simonka szafariparkjába szóló belépőt kaptak a békéscsabai tankerület tanárai

A belépők Pusztaottlaka önkormányzatának ajándékai. Ott alpolgármester a bíróság előtt álló volt fideszes képviselő.

Itt a névsor, velük evett meg 5,5 millió forintot Szijjártó Péter a Kairó-Manáma repülőúton

Február elején a Honvédelmi Minisztériumtól megkapott adatok alapján megírtuk, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter egyik katonai repülőgépes útján 5,5 millió forintba került a fedélzeti fogyasztás. A külügy ezután azt közölte, hogy a miniszterrel egy 49 fős, vállalatvezetőkből álló delegáció utazott Egyiptom és Bahrein fővárosába, és az ő ellátásukról is gondoskodtak. Kikértük a listát, amin 49 ember és 47 vállalat neve szerepel. Van olyan cég, ahonnan ketten is mentek, és van olyan személy, aki egyszerre két vállalkozást is képviselt az úton.
Találatok: [169]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>