language

Helyek:

Alcsútdoboz highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [44]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Kamionflotta hordta össze a luxushotelekből Tiborcz István 75 milliárdját

Berobbant a Forbes gazdaglistájára a miniszterelnök veje. Gyarapodásának kulcsa az ingatlanbiznisz, a Waberer's és a magántőkealapok, de Tiborcz a sajtóértesülések szerint ott tevékenykedik a Budapest Airport megvásárlásánál is. Orbán Ráhel férje számára a jövő is fényesnek ígérkezik.

Új magánrepülő a NER útjai körül – bemutatjuk az OE-HUG lajstromjelű Bombardier-t

Az a helikopter, amin Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát látták november elején Szegeden, sokszor bukkan fel Ferihegyen pont akkor, amikor a már jól ismert, Mészároshoz köthető magánrepülő indul, vagy éppen érkezik. De ugyanennek a helikopternek a ferihegyi fordulóit vizsgálva találtunk egy másik repülőgépet is, ami sok egyéb út mellett ott volt Kínában, amikor Orbán Viktor Putyinnal és Hszi Csin-pinggel tárgyalt, vagy Londonban, amikor a Royal Albert Hallban lefotózták Mészárost és Várkonyit.

Különleges alakkal állt össze Mészáros Lőrinc

Egészen meglepő vállalkozócsaláddal fogott új bizniszbe a felcsúti milliárdos. Ezúttal a mezőgazdaságban erősít.

Öntözési közösséget alapítottak Mészárosék, nekik is jut az állami 17 milliárdból

Mészáros Lőrinc Fejér megyei cége, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. a térség másik nagybirtokosa, Antalffy György Agroavena Kft.-jével fogott össze.

Mészáros Lőrinc hároméves unokája is földtulajdonos lett Alcsút-Hatvanpusztán

Nemrég írtunk arról, hogyan bővült a miniszterelnök édesapjának alcsút-hatvanpusztai birtoka. A hatalmas ingatlant körülvevő területek jelentős része évek óta Mészáros Lőrinc és családja kezében van. A földhivatali adatok szerint már nemcsak az egykori felcsúti polgármester és gyermekei tulajdonolnak itt földeket, hanem a legfiatalabb Mészáros-generáció is a földbirtokosok közé lépett Alcsút-Hatvanpusztán.

Tiborcz István cége bevásárolta magát a Hatvanpuszta melletti golfklubba

Közel 50 százalékos tulajdonrészt vásárolt a Hatvanpuszta melletti, alcsútdobozi Pannónia Golf & Country Clubban Tiborcz István cége, a BDPST Group – vette észre a Partizán Média a bejelentést, melyet a BDPST oldalán tettek közzé még májusban. A miniszterelnök veje így Mészáros Lőrinc üzlettársa lett a golfklubban.

Hadházy Ákos szerint elkészült Orbán Győző hatvanpusztai birtoka, már a kertészek is végeztek a munkával

Hadházy Ákos videót és több képet is megosztott az RTL Híradóval, amikor elrepült Orbán Győző birtoka felett. A független országgyűlési képviselő szerint az egyik juhakol helyén szállodaszerű lakrészt alakítottak ki, a cselédszállásból pedig luxuskúria lett. Orbán Viktort és Orbán Győzőt hiába kerestük, nem válaszolnak a hatvanpusztai birtokkal kapcsolatos kérdésekre.
Találatok: [44]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>