Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Aldo Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Gyurcsány-sztori: sejtelmesre sikerült az őszödi villa eladása

A baloldal vezetőjének, Gyurcsány Ferencnek a magánvagyona annak ellenére csappant meg, hogy a milliárdos oligarcha üzleti érdekeltségein túladott, s az öt év alatt kivont több mint kétmilliárdos tőkéből csupán szűk kétszázmillió forintnak maradt nyoma. Tegyük mindjárt hozzá, a bukott kormányfő üzleti karrierjében nem ez az egyetlen gazdaságilag megmagyarázhatatlan történet. A Gyurcsány-féle cégbirodalom zászlóshajója, az Altus Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. 2010-es mérlegében tételesen nem találtuk meg annak a balatonőszödi villának a vételárát, amelyet az Altus-vezér a választást követően rapid módon értékesített július 9-én, egy babaápolási termékeket forgalmazó kereskedelmi vállalkozásnak.

Őszödi Gyurcsány-saga

A Nemzeti Nyomozóiroda elutasította Gyurcsány Ferenc cégének balatonőszödi ingatlanszerzésével, az Altusnak a mosonmagyaróvári timföldgyárban történő üzletszerzésével, illetve az Altus Zrt.-vel kapcsolatosan a számviteli fegyelem megsértése bűncselekménye gyanúja kapcsán tett feljelentéseket.

Az őszödi villa fennakadt az ügyészségen

Bár a Nemzeti Jogvédő Szolgálat a határidő letelte előtt megtámadta, a Gyurcsány Ferenc birtokába jutott balatonőszödi kormányvilla ügyében – elévülésre hivatkozva – nem indított eljárást az ügyészség. Pedig a jogvédők szerint ezt az elképesztő adásvételt hivatalból már rég semmissé kellett volna nyilvánítani.
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>