language

Lapok:

alfahir.hu highlight_off

Személyek:

Gődény György highlight_off

Gődény György

Gődény György (Nyíregyháza, 1965. március 26. –) magyar gyógyszerész, a Közös Nevező 2018 nevű kamupárt elnöke, az Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért nevű járványtagadó és oltásellenes csoport egyik tagja, youtuber, médiaszemélyiség, többszörös bajnok testépítő és amerikaifutball-játékos, erőnléti és fitneszedző. 

 

A 2020-as COVID–19 világjárvány idején gyógyszerészként a Magyar Gyógyszerész Kamara álláspontjával és a tudományos konszenzussal ellentétben álló nézeteivel hívta fel magára a figyelmet. Kamupártjával több, mint 150 millió forinttal károsította meg a magyar adófizetőket. Bár a koronavírus-járvány létezését tagadja, ennek ellenére hatalmas pénzt tett zsebre a járványból: cégének bevétele a 2019-es 600 millió forintról 2020-ra 1,77 milliárd forintra nőtt. Rémhírterjesztés miatt 2021 szeptemberében 1 év, 2 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte őt a bíróság.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1]  Oldalak:   1

Gődény György hatszáz ajánlását dobták vissza, erről panaszkodik egy embere egy hangfelvételen

A Gődény György vezette Normális Élet Pártja pedig a kamupártokat vezető képzeletbeli ranglista alján van, hiszen - mint egy hangfelvételből kiderült -, még a pártelnöknek, a járványtagadó és covid-oltásellenes Gődénynek sem sikerült ötszáz érvényes aláírást begyűjtenie.
Találatok: [1]  Oldalak:   1