language

Intézmények:

Állami Számvevőszék (ÁSZ) highlight_off

Helyek:

Esztergom highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Itt az ÁSZ-jelentés Esztergomról!

Némi huzavona után nyilvánossá minősítette az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az Esztergom előző, fideszes vezetése gazdálkodásának ellenőrzéséről készült jelentését, melyet ma honlapján közzétett a város új, független polgármestere is.

Az esztergomi polgármester nyilvánosságra hozta az ÁSZ-jelentést

Tétényi Éva, Esztergom független polgármestere kedden a város honlapján bemutatta a korábbi vezetés pénzügyi tevékenységét vizsgáló ÁSZ-jelentést, amely megállapítja, hogy a város 2007 és 2010 között 12,6 milliárd forint értékben bocsátott ki svájci frank alapú kötvényt, több esetben megsértve a törvényeket.

Kiadja jelentését Esztergomról az ÁSZ

Rendkívüli vezetői értekezletet hívott össze tegnap Domokos László, az ÁSZ elnöke. Úgy döntöttek: kiadják a Népszavának az esztergomi önkormányzat előző, fideszes vezetése időszakának gazdálkodását érintő - elmarasztaló megállapításokat is tartalmazó - jelentésüket.

Az LMP kéri a "titkos ÁSZ-jelentést"

A fideszes Meggyes Tamás által vezetett előző esztergomi önkormányzat gazdálkodásával kapcsolatos Állami Számvevőszéki jelentést kéri az LMP. Az ellenzéki párt közleménye szerint a számvevőszék az eredményeket el akarja titkolni.

Közérdekű adatokat titkol az ÁSZ?

Úgy tűnik, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) titkolja az esztergomi önkormányzat előző, fideszes vezetése időszakának gazdálkodását érintő - és elmarasztaló megállapításokat tartalmazó - jelentését.
Találatok: [6]  Oldalak:   1