language

Intézmények:

Állami Számvevőszék (ÁSZ) highlight_off

Lapok:

VS.hu

Az online portál 2013 november 5-én indult el, eredeti terv szerint középen álló szerkesztőtáborral, mely tartózkodik a markáns véleménynyilvánítástól. 2014 augusztus végéig Kerényi György volt a portál főszerkesztője, ám ő hamarosan lemondott, miután egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a lap valójában Szemerey Tamás érdekeltségébe tartozik, aki Matolcsy György jegybankelnök unokatestvére. A VS ebben az időben támogatásokat kapott a jegybank alapítványaitól, ami megkérdőjelezte a független működést.  2016-ban látta napvilágot azok az adatok, amelyekből egyértelművé vált, hogy ki áll a portál és az azt kiadó New Wave Production Kft. mögött. Ekkor az addigi a portálnál dolgozók közül szinte mindenki felmondott. A lap végül hosszú agónia után 2019. februárjában szűnt meg, miután a New Wave több áttételek keresztül a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) sodródott.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

SEMJÉN NEM TUDJA, KIKET TILTOTTAK KI; A CIVILEK VIZSGÁLÓDNÁNAK

A miniszterelnök-helyettes állítja: a kormány nem ismeri a kitiltottak névsorát. Emellett a Transparency International és a K-Monitor felszólítja Vida Ildikót, a NAV elnökét: független kivizsgálást kérjen az ügyben. Szerintük az illetékesek az ügy elmaszatolásával vannak elfoglalva és nem annak felderítésével.

Orbán is megszólalt NAV-ügyben

Az LMP-s Vágó Gábor kérdésére a miniszterelnök a parlamentben elmondta, hogy elvileg támogatja az áfacsalásokkal kapcsolatos vizsgálóbizottság felállítását, de csak akkor, ha az összes egyedi ügyben lezárult a vizsgálat, amelyeket az Állami Számvevőszéknek kell lefolytatnia.
Találatok: [3]  Oldalak:   1