language

Kulcsszavak:

állami/önkormányzati szerződések highlight_off

Lapok:

fn.hu

2001-ben indult el a Figyelő internetes változataként FigyelőNet néven, később kapta a rövidebb fn.hu nevet. A Sanoma Budapest Lapkiadó Rt. különválasztotta a nyomtatott és internetes médiáit, a Figyelőt eladta, az fn.hu-t pedig megtartotta. 2011-ben egyesítette az internetes termékeivel, így Fn24 néven a Hír24.hu domain alá került (ma 24.hu). 

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Domokos László: erősíteni kell az önkormányzati cégek ellenőrzését

Egyértelmű teljesítménykövetelményeket kell felállítani az önkormányzati cégek menedzsmentjével szemben és a teljesítménykritériumok teljesülését folyamatosan értékelni kell – mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a “Jó gyakorlatok – Fókuszban a közszolgáltatás” című konferencián tartott pénteki nyitóelőadásában Budapesten.

Drága lehet a piaci árakhoz képest az ingyenes kormányzati sofőrképzés

Tülekednek az ingyenjogsiért a reménybeli teherautó-sofőrök. Nem csoda, hiszen az autósiskolákban százezrekben mérik a tanfolyamokat. Úgy tűnik azonban, ennél is többe kerülhet az állami program szerinti képzés. Viszont a vizsgák megvásárlása kizárt lesz.

Bankszövetség: nem jár kártérítés a Quaestor károsultaknak

A szövetség főtitkára kijelentette: álláspontjuk szerint, melyet az alkotmányból is levezetnek, a Quaestor károsultaknak nem jár semmilyen kárpótlás.

MÉGIS VOLT KARTELL AZ AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSÉNÉL?

Az Európai Bizottság regionális főigazgatóságának munkatársai jelezték a magyar kormánynak, hogy az M4-es autópálya fejlesztésénél felmerül a kartellgyanú, amely lehetetlenné teszi a projekt uniós finanszírozását.

Quaestor-ügy – önkormányzati milliárdok veszélyben

Az Együtt nem egy önkormányzatról tudja, hogy bajban lehetnek, nem kevés befektetésük úszhat el. Orbánt bennfentes kereskedésre való felbujtással vádolja az ellenzéki párt és kétségbe vonják, hogy valódi lenne a Tarsoly-levél.

Quaestor-botrány: a Magyar Nemzeti Kereskedőház feljelentést tett

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kijelentette: a Quaestor állampapírokat adott el, hűtlen kezelést követett el, a kereskedőház tőkéje megvan, de a kieső kamatbevételek miatt kár érte a kereskedőházat.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>