language

Helyek:

Amerikai Egyesült Államok highlight_off

Kulcsszavak:

antikorrupció highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Megint borult az offshore-bili, magyarok is érintettek

A 2016-ban Panama-iratok néven elhíresült kiszivárgott adathalmaz alapjaiban rengette meg a világpolitikát, az offshore-bili annyira kiborult, hogy államfő is mondott le miatta. Most megérkezett a folyatás, a szigetországok adatain alapuló Paradise-iratok, amiben szintén a híres emberek, fontos politikusok, gigacégek, és különböző államok offshore-költései szivárogtak ki.

Fővárosi Főügyészség: Az amerikai hatóságok nem adtak bizonyítékot

Az amerikai hatóságok semmilyen konkrét adattal nem bizonyították a magyar kormányzati tisztviselők állítólagos korrupciós ügyét, amely miatt korlátozták beutazásukat az Egyesült Államokba – közölte a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-vel, a jogsegélykérelemre adott amerikai válaszra hivatkozva.

Brutális jelentést adott ki Magyarországról az Usa

A nagy számban átutazni akaró migránsok és menedékkérők kezelésénél találta a legnagyobb emberi jogi problémát Magyarország vonatkozásában az Egyesült Államok külügyminisztériuma az emberi jogok világszintű helyzetét vizsgáló, 2015-re vonatkozó éves jelentése szerint.

Az amerikai képviselők igent mondtak a közérdekűadat-igénylés megkönnyítésére

Az amerikai Képviselőház elfogadta azt a közérdekűadat-igénylésre vonatkozó javaslatot, amely alapján bővül az igényelhető adatok köre és létrehoznak egy adatigénylő portált is az igénylés folyamatának megkönnyítésére.

Magyarországot támadják - ezek az ellenségeink a hírszerzés szerint

Az Információs Hivatalnál már lezajlott az átszervezés, az elhárításért felelős Alkotmányvédelmi Hivatalban viszont most kezdőnek a nagy átszervezések. A hírszerzést felügyelő Lázár János felsorolta, ki van épp Magyarország ellen.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>