language

Helyek:

Amerikai Egyesült Államok highlight_off

Akták:

Lehallgatási botrány (USA) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [52]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Ha valaki az elnyomás leghatékonyabb fegyverétől próbál megvédeni, akkor számít, hogy miért csinálja?

Az egyik erős jelent a Citzienfourban, valahol a közepe felé, amikor az amerikai hatóságok elől menekülő Edward Snowden hongkongi szállodai szobájában ad interjút, és váratlanul bekapcsol a szálloda tűzriasztó rendszere.

Snowden: magasan képzett kém vagyok - első tévéinterjú

Első ízben adott interjút egy amerikai tévének Edward Snowden, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) volt munkatársa. Az ügynökség titkos adatgyűjtési gyakorlatát leleplező informatikus kijelentette, hogy kémnek képezték ki, és külföldön is dolgozott titkos ügynökként amerikai kormányzati szerveknek.

Snowden: a németek is cseréltek adatokat az NSA-vel

A brit és az ausztrál titkosszolgálat mellett a németek is cseréltek adatokat a globális elektronikus kémkedést folytató amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséggel, az NSA-vel - mondta kedden Edward Snowden, az NSA egykori, ma már orosz menedékjogot élvező munkatársa, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének Strasbourgban ülésező tagjaival folytatott videó-távkonferencián.

Snowden: az NSA ipari kémkedést is folytat

Az ARD német közszolgálati tévének adott interjúban arról beszélt Snowden, hogy veszélyben az élete, az NSA pedig cégek ellen is kémkedik. Németországban pedig nem csak Merkelt, de más politikusokat, és a legnagyobb vállalatokat is megfigyelhették az amerikai titkosszolgálatok.

Brazíliának nem kell Snowden

Brazília nem tervezi, hogy politikai menedékjogot ad Edward Snowdennek. Pedig az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) volt informatikusa felajánlotta, hogy cserébe segítene annak feltárásában: az NSA mennyi titkos adatot gyűjtött Brazíliában. Az amerikai elnök pedig a nagy technológiai cégek fejeivel találkozott.

A Google szerszámaival dolgoznak a hírszerzők

A Snowden által kiszivárogtatott anyagból most az is kiderül, hogy az NSA olyan eszközökkel figyelte meg a netezőket, amiket a Google a reklámozók pontosabb kiszolgálására tervezett. Különbözik bármiben a marketing és a hírszerzés? - teszi fel a kérdést az újságíró.
Találatok: [52]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>