language

Helyek:

Amerikai Egyesült Államok highlight_off

Lapok:

VS.hu

Az online portál 2013 november 5-én indult el, eredeti terv szerint középen álló szerkesztőtáborral, mely tartózkodik a markáns véleménynyilvánítástól. 2014 augusztus végéig Kerényi György volt a portál főszerkesztője, ám ő hamarosan lemondott, miután egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a lap valójában Szemerey Tamás érdekeltségébe tartozik, aki Matolcsy György jegybankelnök unokatestvére. A VS ebben az időben támogatásokat kapott a jegybank alapítványaitól, ami megkérdőjelezte a független működést.  2016-ban látta napvilágot azok az adatok, amelyekből egyértelművé vált, hogy ki áll a portál és az azt kiadó New Wave Production Kft. mögött. Ekkor az addigi a portálnál dolgozók közül szinte mindenki felmondott. A lap végül hosszú agónia után 2019. februárjában szűnt meg, miután a New Wave több áttételek keresztül a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) sodródott.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Korrupcióval vádolják Robert Menendez amerikai demokrata szenátort

Robert Menendez tagadja, hogy bármi törvénytelenség szárad a lelkén, de azt elismeri, hogy jó barátja az állítólagos vesztegetőnek, egy floridai szemészorvosnak, aki nagy támogatója a Demokrata Pártnak. Amerikában utoljára hét éve emeltek vádat hivatalban lévő szenátor ellen.

Snowden: az NSA ipari kémkedést is folytat

Az ARD német közszolgálati tévének adott interjúban arról beszélt Snowden, hogy veszélyben az élete, az NSA pedig cégek ellen is kémkedik. Németországban pedig nem csak Merkelt, de más politikusokat, és a legnagyobb vállalatokat is megfigyelhették az amerikai titkosszolgálatok.

Brazíliának nem kell Snowden

Brazília nem tervezi, hogy politikai menedékjogot ad Edward Snowdennek. Pedig az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) volt informatikusa felajánlotta, hogy cserébe segítene annak feltárásában: az NSA mennyi titkos adatot gyűjtött Brazíliában. Az amerikai elnök pedig a nagy technológiai cégek fejeivel találkozott.

A Google szerszámaival dolgoznak a hírszerzők

A Snowden által kiszivárogtatott anyagból most az is kiderül, hogy az NSA olyan eszközökkel figyelte meg a netezőket, amiket a Google a reklámozók pontosabb kiszolgálására tervezett. Különbözik bármiben a marketing és a hírszerzés? - teszi fel a kérdést az újságíró.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>