Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

André Goodfriend highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Amerika nem vonja vissza Goodfriend diplomáciai mentességét, az ügy lezárva

Az Egyesült Államok nem vonja vissza André Goodfriendnek, a budapesti amerikai nagykövetség eddigi ügyvivőjének diplomáciai mentességét - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára szerdán Budapesten újságírókkal.

Szijjártó levelet küld Washingtonba Goodfriend miatt

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden levelet küld az Egyesült Államok külügyminisztériumához André Goodfriend ideiglenes ügyvivő diplomáciai mentességének felfüggesztéséről - tájékoztatta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) hétfőn az MTI-t.

Felfüggeszthetik Goodfriend diplomáciai mentességét!

Vida Ildikó NAV elnök feljelentése alapján a Központi Nyomozó Főügyészségen indítványozta a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál, hogy tegyék meg a lépéseket André Goodfriend ideiglenes amerikai ügyvivő diplomáciai mentességének felfüggesztéséhez.

A KORRUPCIÓT KIÁLTÓ GOODFRIEND MENTELMI JOGÁNAK FELFÜGGESZTÉSÉT KÉRI AZ ÜGYÉSZSÉG

André Goodfriend diplomáciai mentességének felfüggesztését kéri a Legfőbb Ügyészség. A Pestisrácok.hu-t arról tájékoztatta az ügyészség, hogy indítványozták a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál azoknak az intézkedéseknek a megtételét, amelyek szükségesek a diplomáciai mentesség felfüggesztéséhez, minderre pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökének feljelentése alapján a Központi Nyomozó Főügyészségen nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétségének gyanúja miatt indult nyomozás kapcsán van szükség. Amennyiben Goodfriend mentelmi jogát nem függesztik fel, az eljárás megszűnik. Márpedig az Amerikai Külügyminisztérium aligha engedi el a korrupciót kiáltó ügyvivő kezét.

Már a Főügyészségen van az Orbán elleni feljelentés

A kaposvári rendőrség hatáskör hiányában továbbította Árok Kornélnak, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja kommunikációs igazgatójának feljelentését, aki azt kezdeményezte, indítsanak eljárást Orbán Viktor miniszterelnök ellen kényszerítés és hivatali visszaélés gyanúja miatt. Az MTI úgy tudja, hogy a Központi Nyomozó Főügyészségre továbbították a feljelentést.

Nyomoznak Vida ügyében, feljelentették Orbán Viktort is

Pár nappal Vida Ildikó feljelentése után el is rendelte a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség. A NAV elnöke rágalmazás miatt jelentette fel André Goodfriendet. Az amerikai ügyvivő egy korábbi interjújában azt mondta: Vida Ildikót nem azért tiltották ki a Amerikából, mert nem vizsgált ki korrupciós ügyeket; hanem azért, mert maga is érintett konkrét bűncselekményekben. Közben: a Szolidaritás volt elnöke Orbán Viktort jelentette fel.

'Ha férfi vagy...' - megmondta ezt a MOL-vezérnek is a Legfelsőbb Hely?

Erős a gyanúm, hogy Hernádi Zsolt, a MOL korrupcióval vádolt, s ez okból Magyarországra betiltott elnöke jövőre sem készül horvátországi nyaralásra. Merthogy csak nem nyugszik az a fránya zágrábi bíróság, s továbbra is úgy gondolja, hogy Hernádi olajozta meg tízmillió euróval az azóta börtönben ülő Ivo Sanader korábbi horvát miniszterelnököt. A per folytatódik, a nemzetközi kőrözés is érvényes.

EGYBŐL FELFÜGGESZTÉSSEL INDULHAT VIDA PERE GOODFRIEND ELLEN

Hivatalosan is feljelentette a NAV elnöke az amerikai követség ügyvivőjét, aki korrupciós vádakkal illette őt. André Goodfriend viszont diplomáciai mentességet élvez, így az eljárást rögtön fel is függeszthetik.
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>