language

Kulcsszavak:

antikorrupció highlight_off
elfogultság highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Tényleg a Fidesz bunkósbotja az Állami Számvevőszék?

A Jobbikkal szembeni kemény fellépés után most a Momentumot és a Párbeszédet jelentette fel az Állami Számvevőszék költségvetési csalás gyanújával, mivel nem tudta a meghatározott időben vizsgálni a kampányköltéseiket. A két párt hibázott, ám az eset miatt az ÁSZ-t újra azzal vádolják, a Fidesz érdekét szolgálja. Az ÁSZ visszautasítja, hogy pártpolitikai érdekeket szolgálna.

Az ügyészség szerint az Átlátszó téved

A Legfőbb Ügyészség szerint az elmúlt időszakról általánosságban megállapítható, hogy a bűnözésre vonatkozó minden statisztikai adat csökken. Fazekas Géza szóvivő szombati, az MTI-hez eljuttatott közleményében az ügyészségeknél elrendelt belső vizsgálattal kapcsolatban kifejtette: annak célja tisztázni, hogy a korrupciós bűncselekményeknél van-e valamifajta általános tendencia.

A Vida vezette vizsgálat mindent rendben talált a Vida vezette NAV-nál

Az amerikai cégek megfelelő bánásmódban részesültek – erre jutott Vida Ildikó NAV-elnök a kitiltási botrány miatt házon belül indított vizsgálat során. Igaz, azért találtak 5 esetet, amelynél hibát találtak – de a felülvizsgálat még tart.

Egykapuznak - Tájkép az Orbán–Simicska-háborúban

Mik voltak Simicska emlékezetes, február 6-i dühkitörésének közvetlen előzményei? Milyen piaci változások várhatók a médiában és az építőiparban az Orbán– Simicska-konfliktus következményeként? Összefoglalónkban ezekre keressük a választ.

"Elképesztő szabálytalanságokról" beszélt Juhász

Rogán Antal folyamatosan hazudik, az Index által feltárt ingatlanügy lényege, hogy az V. kerületi önkormányzat elcserélt egy ingatlant csak azért, hogy később azt eladhassák a haveroknak, ráadásul fél áron – állította Juhász Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az MTI-nél nem hír, hogy Vida Ildikó érintett

A Magyar Távirati Iroda szerda délelőtt 10 óráig nem tartotta érdemesnek az ingyenes hírszolgáltatásban közölni, hogy Vida Ildikó, a NAV elnöke elismerte, hogy ő az egyike azoknak, akiktől az Egyesült Államok megvonta a beutazási engedélyt. Vida Ildikó a Magyar Nemzetnek adott interjújában beszélt arról, hogy az adóhatóság több vezetője is érintett.

Utat nyit a korrupciónak az új közbeszerzési törvény több pontja jogvédők szerint

Levélben fordult a parlamenti képviselőkhöz a Transparency International az új közbeszerzési törvény miatt. A jogvédő szervezet szerint az új törvény nem szabályozza a közösségi értékhatár alatti beszerzéseket, ami növeli a korrupció kockáztatát.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>