Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

antikorrupció highlight_off

Intézmények:

Esztergom Város Önkormányzata highlight_off
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Lázár: Minisztert idén nem cserélünk

Lázár Jánossal készült kétrészes interjúval okozunk örömöt olvasóinknak. Ma pártfinanszírozással, Esztergommal, operettkatonákkal és kormányzati fáradtsággal folytatjuk a tegnapi beszélgetést.

Nagyobb jogkört adna Budai Gyula elszámoltatási biztos kezébe az LMP

Az esztergomi korrupciógyanús ügyek miatt Schiffer András nyílt levelet írt Orbán Viktornak, amelyben felszólította, hogy kormánya "ne mérjen kettős mércével". Az LMP nagyobb jogkört adna Budai Gyula elszámoltatásért felelős kormánybiztos kezébe azzal, hogy az önkormányzatok működésének vizsgálatára is lehetőséget biztosítana számára.

A korrupció és a sült demagógia volt a téma a parlamentben

Kósa Lajos a korrupció pártjának nevezte az MSZP-t, Schiffer András pedig arról érdeklődött napirend előtt, hogy ki számoltatja el az elszámoltató fideszeseket.

Kövér és Kósa elemében: napi parlamenti 'Ki a korrupt'

A parlamenti sajtószobából tudósítjuk az Országgyűlés fontosabb eseményeit. Néha sajtótájékoztatók szakítják meg a munkát, ilyenkor fülesen hallgathatjuk a parlamenti közvetítést - a belépőnkért cserébe. Parlamenti tudósítás light.

Esztergomban is elszámoltatást követel az LMP

Miért volt szüksége Esztergomnak 60 millió forintért 12 közvélemény-kutatásra, és miért rendelt az önkormányzat 6,1 millió forintért főzőműsort – egyebek mellett ezekre a kérdésekre vár választ az elszámoltatási kormánybiztostól az LMP
Találatok: [6]  Oldalak:   1