Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

antikorrupció highlight_off
juttatás highlight_off
Találatok: [45]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Üdvözlünk a HöK Monitoron!

Oldalunkon megtalálod Magyarország 20 legnagyobb felsőoktatási intézményében működő Hallgatói Önkormányzatok személyi kifizetéseit, egészen 2010-ig visszamenőleg. Az adatbázis használata teljesen anonim, így bátran kereshetsz benne. Ha név szerint szeretnél egy képviselő zsebébe pillantani, használd a lenti keresőmezőt. Az egyetemek menüpont alatt kedvedre böngészhetsz több mint 50 ezer átutalás között.

Hiába volt a tiltakozás, átment az aggályos módosítás

A parlament kedden kivételes eljárásban módosította a jegybanktörvényt, amelynek kapcsán többen felhívták a figyelmet, hogy az Alaptörvénybe ütközik. Emellett korlátozták Magyar Posta piaci alapú szolgáltatásaira vonatkozó adatszolgáltatását, illetve a parlament döntése nyomán a cégek és a civil szervezetek haladékot kaptak az új Ptk. alkalmazásához, valamint adókedvezményt kapnak a budapesti olimpiai pályázat támogatói.

Átmenetileg kitiltanák a volt állami cégvezetőket a magánszférából

Több pontból álló javaslatcsomagot készített az Állami Számvevőszék arról, miképpen kellene átalakítani az állami vállalatok vezetőire vonatkozó szabályrendszert. Az elképzelés szerint magasabb fizetés illethetné meg a társaságok irányítóit, de prémium csak kiemelkedő teljesítmény esetén járna.

A 13 nagyon piszkos ügyből egyben sem sikerült elmarasztalni senkit

Mindenki nyugodjon meg! A budapesti Nagybani Piacon megkezdődtek a helyszíni ellenőrzések, a NAV, az ORFK, a BRFK, az FKF, az ÉLBÁI (ha valaki nem tudná: Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság), a NÉBIH és a VM illetékesei mindent megtesznek az illegális zöldség-gyümölcs forgalom megszüntetéséért.

A tökéletes katona: Budai államtitkárként tovább szolgál és véd

Az „elmúlt nyolc év” ügyeinek kivizsgálásával megbízott, de augusztus végével e posztjáról távozó kormánybiztos, Budai Gyula számára alighanem a legsúlyosabb karrierkudarcot jelentette a Központi Nyomozó Főügyészség döntése, amellyel Gyurcsány Ferenc ellen az úgynevezett Sukoró-ügyben megszüntették az eljárást.
Találatok: [45]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>