Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Arcadom Rt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Egyik alvállalkozónkat sem fizetjük ki maradéktalanul

Három alvállalkozója ügyészségi feljelentést tett a Demján Sándor érdekeltségébe tartozó Arcadom Zrt. ellen csalás miatt, miután bírósági döntéssel sem tudták rákényszeríteni a vállalatot arra, hogy kifizesse őket. A XI. kerületi rendőrkapitányság bűnügyi osztálya az ügyészség döntése nyomán csalás vétségével elrendelte a nyomozást.

Csalás gyanújával nyomoz a rendőrség Demján egyik cégénél

A Hír24 információi szerint csalás gyanújával nyomoz a rendőrség az Arcadom Zrt. ügyeivel összefüggésben. Demján Sándor cégbirodalmának egykori koronaékszerét, a jelenleg már felszámolás alatt álló Arcadom Zrt.-t saját alvállalkozói jelentették fel. A cég több kisvállalkozót nem fizetett ki rendesen, vannak, akik azt állítják, dolgozókat kellett elbocsátaniuk, mert a milliárdos vállalkozó cége nem rendezte az esetenként alig néhány millió forintos számlát. Cikksorozat, első rész.

Megúszhatja a 700 milliós kártérítést a bedőlt Demján-cég

Szinte nullára csökkent a XI. kerületi Tóváros lakóparkban élők esélyre arra, hogy Demján Sándor felszámolás alatt levő építőipari cége kifizesse 700 milliós követelésüket. Négy társasházban élők ennyire becsülik a pocsék kivitelezés miatt keletkezett kárukat. A csütörtöki tárgyaláson a lakókat képviselő ügyvédek a per szüneteltetését kérték, miután az Arcadom Zrt. felszámolója semmi jóval kecsegtette őket,.

Összeomlás előtt Demján csodacége

Krízishelyzetbe került Demján Sándor egyik emblematikus cége, az Arcadom Zrt., amelynek felszámolását a múlt héten rendelte el a bíróság. A társaság régóta pengeélen táncolt. A bukás oka a válság: nincsenek olyan beruházások, amelyeknél az Arcadom labdába rúghatott volna.

Magyar cégek Romániában: oligarchák, politikusok, és strómanok a havason

Erdélyi és magyarországi magyar politikusok, oligarchák és strómanjaik – érdekes összefonódásokra utal több, Romániában bejegyzett, magyarországi érdekeltségű vállalkozás háttere. Az Átlátszó és a Transindex átnyálazta a román cégnyilvántartást.

Debreceni villamosbotrány: tovább folyik a vizsgálat

Nem fejezte be a mai határidőre a munkáját a debreceni önkormányzat tulajdonosi bizottsága, amely a 2-es villamosprojekt késlekedésének okait vizsgálja. A városvezetés jóváhagyta, hogy a bizottság addig folytassa a föltárást, míg nem tisztáznak minden részletkérdést.

Debreceni villamosbotrány: feljelentés lehet a vége

Holnap kezdi meg munkáját az a bizottság, amelynek jelentést kell készítenie a kudarcos debreceni villamosberuházásról. Az ellenzéki képviselők szerint tisztázatlan sok százmillió forint sorsa, ezért elképzelhetőnek tartják Demján Sándor meghallgatását is.
Találatok: [22]  Oldalak:   1 2 3   >  >>