language

Kulcsszavak:

ÁSZ-ellenőrzés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [246]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Az ÁSZ és az államkincstár mindent rendben talált, a NAV 15 milliárdos károkozással gyanúsít

Hogyan fordulhatott elő, hogy a Magyar Pünkösdi Egyház intézménye, a Közösségi Misszió ellen folyó nyomozás döbbenetes nagyságrendű károkozást feltételez az ügyletek mögött, miközben az Állami Számvevőszék és a Magyar Államkincstár az utóbbi években mindent rendben talált?

Így gurulnak a dollárok a magyar baloldalhoz Amerikából

A nemzeti Adó- és Vámhivatal költségvetési csalás miatt folytat eljárást. Az amerikai pénzek miatt emellett szintén a NAV rendelt el költségvetési csalás gyanújával nyomozást, a Nemzeti Nyomozó Iroda pedig pénzmosás és sikkasztás miatt vizsgálódott. Utóbbi nyomozást később átvette az adóhatóság - írja a Magyar Nemzet.

AZ ÁSZ egyszerre csóválja és vakarja a fejét a Kutyapárt kampánypénzei miatt

Az Állami Számvevőszék elkészítette a jelentését a 2022. évi országgyűlési választások kampánypénzeiről. (Ebben lengettek be több mint 3 milliárdos büntetést az összefogott ellenzéknek tiltott támogatás miatt.) Ahogy a Szabad Európa is megírta, a Kutyapárt kampányköltései is fennakadtak az ÁSZ vizsgálatán.

Senki pénze, mindenki büntetése Orbán az ÁSZ-szal lehetetlenítené el az ellenzéket

Hárommilliárd forintnál is többre büntetheti az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék tiltott kampánytámogatás miatt. Ezzel végleg agyagba döngölnék a jövő évi választások előtt az amúgy is nagy bajban lévő ellenzéket, amely egy dologban ért egyet: mindent jól csináltak, semmiről nem tudtak.

A friss titkosszolgálati jelentés egy paranoia-gyűjtemény

Feloldották a minősítés alól a Rogán Antal alá rendelt szuper-titkosszolgálat összegző jelentését a Márki-Zay-féle külföldi adományokról, amire hivatkozva az ÁSZ 3,3 milliárdos büntetést készül kiszabni az ellenzéki pártokra. A friss szöveg egy része ki van takarva, de kiderül belőle, hogy találtak még plusz 2,5 millió “gyanús” utalást. Sőt, a titkosszolgálat spekulációja, hogy a DatAdat-csoport az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztás eredményét az MMM érdekében "manipulálta". A jelentés mindenben és mindenkiben a magyar politika gyanús befolyásolóját látja, és odáig jut, hogy amerikai pénzből már a 2014-es választásokat is befolyásolni akarták.

Guruló dollárok – tagadás helyett már egymást vádolják a baloldalon

Hétről hétre új információk kerülnek elő a baloldal külföldi kampányfinanszírozási botrányával összefüggésben. Márki-Zay Péter tavaly augusztusban tett, a külföldi kampánytámogatást leleplező kijelentései után először csak tagadtak a Gyurcsány-koalíció pártjai­nak vezetői, azonban amióta az ÁSZ-vizsgálat nyomán több milliárd forintos büntetés terhe lebeg az összefogás pártjai felett, a baloldal politikusai egymást vádolják.

Megszereztük az ÁSZ-jelentést: a baloldal kampányára mentek el a guruló dollárok

Közel 1,7 milliárd forintot költött el Márki-Zay Péter egyesülete, a Mindenki Magyarországa Mozgalom a választási kampány idején – állapította meg az Állami Számvevőszék vizsgálata. Az ellenőrző szerv lapunk birtokába jutott részjelentése több mint száz példával igazolja, hogy a jórészt külföldről érkezett pénzek valójában a baloldali pártok kampányára mentek. A választási rendezvényükre való buszoztatástól az eredményváróig, a kampányfórumoktól az sms-küldésig, a hirdetésektől a szórólapokig szinten minden kampányműfajra jutott pénz a guruló dollárokból. Egészen abszurd, hogy a függetlenségről szóló nemzeti ünnepen a baloldal a megemlékezésének akár 90 százalékát (!) külföldről érkező forrásból fizethette.

Kiszabhatja az ÁSZ az ellenzéki pártokra a 3,3 milliárdos büntetést, de behajtani még nem tudja

A Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom összesen 1,68 milliárd forint tiltott kampánytámogatást nyújtott a tavalyi választáson közösen induló 6 ellenzéki pártnak – állapítja meg az Állami Számvevőszék, amely büntetésként ennek a dupláját, 3,3 milliárd forintot készül kiszabni a pártokra, igazolva a kormányzat és a Fidesz „guruló dollárok” politikai vádját. A rekordösszegű büntetés után semmi pénze nem maradna a 6 ellenzéki pártnak a 2024-es választások kampányára.

Szabálytalan pártfinanszírozást állapított meg a Kutyapártnál az ÁSZ

Súlyos gazdálkodási, szabályozási, támogatások nyújtásával és adományok elfogadásával összefüggő szabályalanságokat talált az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és pártalapítványának ellenőrzése során – derül ki az ÁSZ közleményéből. A Kutyapárt mellett a Fidesz, a Momentum és a Kereszténydemokrata Párt 2020-as és 2021-es gazdálkodását ellenőrizték.
Találatok: [246]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>