Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Aszódi Attila highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Paks 2 - Felelőtlenül olcsó kiberbiztonság

Miért egy olyan cégre bízta a Paks II. projekttársaság a tervezett új atomerőművi blokkok informatikai védelmét, amely egy ennél lényegesen egyszerűbb feladattal, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) e-jegy-rendszerének megalkotásával sem tudott megbirkózni - tette fel a kellemetlen kérdést Süli János paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszternek hétfőn a parlamentben Demeter Márta LMP-s politikus.

Nyilvánosságra kerülhetnek a paksi háttértanulmányok

Szél Bernadett másodfokon megnyerte a paksi atomerőmű bővítését megalapozó tanulmányok nyilvánosságra hozataláért indított pert. Az is kiderült, hogy még nem minden szerződést kötöttek meg.

Titkos szolgálatok

Az atomerőmű bővítésében és az ehhez kapcsolódó üzletben a legújabb értesülések szerint igen komoly szerepe van az orosz titkosszolgálatnak. A paksi ügyekben azonban újra és újra előbukkan két kulcsfigura: Kocsis István és Aszódi Attila.

LMP: anyagilag jól járt a paksi erőmű bővítési biztosa

Az LMP a megújuló energiaforrások kutatását és egy ezzel foglalkozó kormánybiztos kinevezését kéri a kormánytól, miután megtudta: Aszódi Attila, a paksi erőmű bővítési biztosa és intézete több mint egymilliárd forintos megbízást kapott a Paksi Erőműtől és az MVM-től.
Találatok: [7]  Oldalak:   1