language

Kulcsszavak:

átláthatóság highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6410]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Tiborcz elpasszolta a Szabadság téri Adria-palotát felújító céget

Nem került messze tőle, az új tulajdonos egy ingatlanalap, amely egy címre van bejegyezve a kormányfő vejének cégeivel.

Utánajártunk, miért tartóztatták le Suha György volt tiszteletbeli konzult

Keressük a magyarázatot arra, miért tartóztatták le a rendszerváltás óta minden kormány által elfogadott Suha György Afrika-szakértő diplomatát. Kérdés, szerepe lehetett-e ebben annak, hogy bírálta az Orbán Gáspár által ambicionált csádi katonai missziót.

Fényűző ingatlanokat vett Dubajban egy cég, amely mögött a Matolcsy-kör tűnik fel

„A One at Palm Jumeirah az elegancia és az exkluzivitás teljesen újragondolt megközelítése. […] A művészi tervezés valódi mesterműve, és a luxus életmód csúcspontja minden tekintetben.” Ezt írja honlapján az Omniyat nevű ingatlanfejlesztő cég arról a 25 szintes felhőkarcolójáról, amely az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaj híres pálmafa alakú szigetén, a szigetre vezető autóút közelében nyúlik az égbe. Az Omniyat szerint ennek az ikonikus épületnek a lakói a „világ legexkluzívabb klubjába” kapnak tagságot, és a „legteljesebben megélt életet ünnepelhetik” One at Palm Jumeirah-beli rezidenciájukban.

A zuglói óriásberuházás kivitelezőjének meg kell állapodnia az önkormányzattal, különben nem fizet neki az állam

Hadházy Ákos zuglói országgyűlési képviselő a Transparency International segítségével kiperelte azt a szerződést, amit a Magyar Állam kötött a Bosnyák téri kormányközeli óriásberuházás kivitelezőjével, a Tiborcz István üzlettársa által irányított Bayer Construct Zrt. projektcégével. A szerződés (itt olvasható) lényege, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő 244 milliárd forintért megveszi a Zugló központjában jelenleg is épülő irodakomplexumot.

Hajnal Miklós: Állami segítséggel vett Teslát egy ferencvárosi labdarúgó akadémia

Lassan 3 éve károsanyagkibocsátás-mentesen suhanhatnak meccseikre a ferencvárosi focistagyerekek, ugyanis 5 millió forintos állami támogatással vett egy használt Tesla Model S-t a ferencvárosi Szőke István Labdarúgó Akadémia 2021-ben – derítette ki Hajnal Miklós, a Momentum országgyűlési képviselője. Az egyesület az úgynevezett Városi Civil Alapon keresztül kapott adófizetői pénzt, ez az a pénzalap, amiből gyakran kapnak forrásokat fideszes vagy Fidesz-közeli szervezetek. Jutott belőle Németh Szilárdhoz köthető szervezeteknek, de pécsi fideszes gamereknek is.

Bejöttek egyeztetni. Elmondtam, mik a gondok. Pár nap múlva jött a kormányrendelet

„Ne olyan beszélgetéseket képzelj el, hogy megmondja, hogy ki fog rúgni, hanem mondjuk, hogy nem örül annak, hogy megszűnt a bizalom. Hogy nem érti, a főépítész véleménye miért különbözik a polgármesterétől. Akkor én mondtam, hogy hát igen, öt év szakmai egyetem a különbség” – mesélte Dienes János, Zugló korábbi főépítésze, amikor arról kérdeztük, milyen volt a viszonya Horváth Csabával, a kerület MSZP-s polgármesterével.

Így rendezi veszteségét az egyik Tiborcz-érdekeltség és az Áderhez köthető magántőkealap közös cége

Egymilliárdról drasztikusan leszállították az alaptőkét.

Nagy lépést tett Tiborcz az agrárbáróság felé, és ebben állami tízmilliárdok is segíthetik

Aligha képzelhető el magyar oligarcha föld- és vadászbirtok nélkül – legújabb szerzeményei alapján így gondolhatja ezt a kormányfő veje, Tiborcz István is. Az állami tízmilliárdokkal felpumpált magántőkealapok közbeiktatásával az ügyletek javarészt átláthatatlanok.

Ki kell adnia a kormánynak a Yettel-ügylet dokumentumait

Ki kell adnia a kormánynak a Yettel-privatizáció adatait, miután Tóth Bertalan MSZP-s frakcióvezető pert nyert az állammal szembeni adatigénylési ügyben, számolt be a hírről a politikus a Facebook-oldalán. A Fővárosi Törvényszék hétfői döntése értelmében az állami Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.-nek 15 napja van a dokumentumok kiadására.
Találatok: [6410]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>