Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

átláthatóság highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5016]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Augusztusig nem érkezett meg a 300 milliárd forintnyi lélegeztetőgép Magyarországra

Nyáron hetekig próbáltuk kideríteni, hogy hány lélegeztetőgépet vásárolt a kormány Kínából. Összesített adat erről sehol nem volt, az itt-ott elejtett megjegyzésekből derült ki, hogy már annál is jóval több érkezett, mint amit szakértők a lehető legrosszabb forgatókönyvet alapul véve szükségesnek tartottak. (A rémforgatókönyvben az szerepelt, hogy akár 8000 lélegeztetőre is szükség lehet. Ebből 2000 már volt az országban a járvány előtt is.)

A Habony-csapat leigazolta Gyurcsány volt kincstárnokát, ő szedi a pénzt a TV2-ből

A kormány dicsekedett a lélegeztetőgépek vásárlásával, mégis ők kötötték a legrosszabb üzletet Kínával

Június 15-én, pár nappal azelőtt, hogy Magyarországon megszüntették a koronavírus miatt kihirdetett vészhelyzetet, Szijjártó Péter külügyminiszter köszönetet mondott a parlamentben azoknak, akik segítettek a vírus elleni védekezésben. Nemcsak az egészségügyi dolgozók, a tanárok és a rendőrök munkáját köszönte meg, hanem méltatta a kormány teljesítményét is.

A kormánynak lett volna eszköze Mészáros Lőrincék fenyegetésével szemben, de nem élt vele

Csak Mészárosék befektetésének értéke csökkent volna, különben mindenki jól jár, ha a kormány él a jogaival.

Heti 60 millióért bérelhető egy olyan luxusjacht, amilyennel Szijjártó utazott, de ő nem is fizethetett érte

A korábban a luxust bíráló, plebejuskormányzásró vágyó Szijjártó Péter négyéves fizetéséből tudna egy hétre kibérelni egy hasonló jachtot.

Több mint tízmilliárdot fizet az állami média a Forma-1-ért

Története valószínűleg második legnagyobb összegű szerződését kötötte az állami média a Hungaroring Sport Zrt.-vel. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) valamivel több mint 36 millió dollárt, azaz jelenlegi árfolyamon közel 10,6 milliárd forintot fizet azért, hogy 2020 és 2022 között közvetíthesse a Forma-1-es futamokat, illetve, hogy biztosítottak legyenek a hazai versenyek közvetítésének részletes gyártási feltételei.

Kínos dokumentum szivárgott ki az RTL Magyarország és a 24.hu tulajdonosa közötti ügyletről

A Media1 által megszerzett többoldalas döntéselőkészítő dokumentum szerint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szakértői eredetileg engedélyezni javasolták, hogy az RTL Magyarország felvásárolja az egyebek mellett a 24.hu-t is működtető Central Digitális Média 30 százalékát, és részletesen le is vezették, miért nem lenne akadálya az ügyletnek a médiapiac sokszínűsége szempontjából. Aztán jött egy rejtélyes fordulat és a szakemberek javaslatát valamiért felülírták... Megkérdeztük az NMHH-t is, hogyan fordulhatott elő mindez.
Találatok: [5016]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>