Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

átláthatóság highlight_off
közlekedés highlight_off
Találatok: [101]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

"Ahol Rogán Antal megjelenik, nem árt óvatosnak lenni" – a NER viheti a Balaton maradékát

Villámgyorsan lenyomta a kormány a 21 Balaton-környéki önkormányzat torkán a balatoni hajózás visszaállamosítását. A települések lényegében maguknak köszönhetik, hogy hamarosan úgy táncolnak majd, ahogyan a kormány fütyül.

Ellentételezés nélkül vett súlyos tízmilliárdokért tankokat az állam

Korábban jelentős extraberuházások kísérték a nagyobb katonai vásárlásokat, ezúttal azonban nincs nyoma annak, hogy a német cégnek más kötelezettségei is lesznek a járművek leszállításán kívül.

Reagált a HM: tényleg két Falcont vettek, elvileg a honvédségnek

Az egyik Falcon 7X-et augusztus elején vásárolta a Magyar Honvédség, elvileg kisebb kötelékek szállítására, de sajtóinformációk szerint repked még egy ugyanilyen gép, amelyet a Légügyi Hatóság polgári gépként vett nyilvántartásba HA-LKX lajstromjellel, a gép tulajdonosa pedig a HM leánycége, a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.

Határvédelem luxusáron

Egy belvárosi bérpalota áráért állítottak fel pár konténert a tranzit zónákban – áradnak a különös tételek, miután Harangozó Tamás fél tucat állami szervből szorította ki a határvédelmi kiadásokat.

Drága és fölösleges vasút épül Kína kedvéért

A belgrádi vaspálya építésénél másodlagos szempont a gazdaságosság. A megtérülést is magába foglaló tanulmányt titkosították.

Tovább titkolják, mennyit költött Rogán egy offshore cégnél propagandára

Nem árulta el a parlamentben hétfőn Lázár János, hogy mennyi pénzt kapott a propaganda minisztériumtól az offshore hátterű Odex Kft, amely cég a Volánbuszokra kihelyezett kormányzati hirdetéseket menedzselte.

A listaárnál drágábban vásároltak új autókat, mindezt persze közpénzen

Több milliós kár érhetett négy Volán-társaságot, mert a listaárnál drágábban vásároltak autót a vállalatvezetőknek. A 2014-es meghívásos pályázaton az ajánlatok között néhány tízezres különbség volt. A Célpont felkereste az érintetteket, akik azt állították, hogy nem emlékeznek a két évvel ezelőtti ügyre. A gyanús beszerzést a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő is vizsgálta, de hibát nem találtak.

Mészáros szerint nincs titkolnivaló, azóta is jön a válasz

Hiába ígérte meg Mészáros Lőrinc az újságíróknak, továbbra sem nyilvános, hogy eddig hányan utaztak a felcsúti kisvasúton. A milliárdos polgármester egyébként azt szeretné elérni, hogy Felcsúttól egészen Székesfehérvárig lehessen eljutni keskeny nyomtávú vonalon. A miniszterelnök szülőfaluja olyannyira turisztikai paradicsommá nőtte ki magát, hogy Szegedről már buszos kirándulással is elérhető.

Évek óta tudták - A kormányt nem zavarta - Sosem volt titok

Lázár János máris letette a fegyvert, pedig két hónapon át fűrészelhetné az OLAF-jelentést. - A kormány vajon érdemben nekimegy az M4-es metrót építő nagy cégeknek? – Kárment vagy csak kampányol? - Az Orbán-kabinet majdnem 200 milliárd forintot kifizetett a „tolvajoknak”, és nem jött rá, hogy baj van.
Találatok: [101]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>