Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

átláthatóság highlight_off

Személyek:

Meggyes Tamás highlight_off
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Újra áll a bál Esztergomban

A polgármester visszavonta költségvetési előterjesztését a testület csütörtök esti ülésén, mert a Fidesz-KDNP-frakció nem szavazta meg, hogy alkalmanként egymillió forintos keretösszeg felhasználásáról szabadon dönthessen.

Itt az ÁSZ-jelentés Esztergomról!

Némi huzavona után nyilvánossá minősítette az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az Esztergom előző, fideszes vezetése gazdálkodásának ellenőrzéséről készült jelentését, melyet ma honlapján közzétett a város új, független polgármestere is.

Kiadja jelentését Esztergomról az ÁSZ

Rendkívüli vezetői értekezletet hívott össze tegnap Domokos László, az ÁSZ elnöke. Úgy döntöttek: kiadják a Népszavának az esztergomi önkormányzat előző, fideszes vezetése időszakának gazdálkodását érintő - elmarasztaló megállapításokat is tartalmazó - jelentésüket.

Az LMP kéri a "titkos ÁSZ-jelentést"

A fideszes Meggyes Tamás által vezetett előző esztergomi önkormányzat gazdálkodásával kapcsolatos Állami Számvevőszéki jelentést kéri az LMP. Az ellenzéki párt közleménye szerint a számvevőszék az eredményeket el akarja titkolni.

Közérdekű adatokat titkol az ÁSZ?

Úgy tűnik, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) titkolja az esztergomi önkormányzat előző, fideszes vezetése időszakának gazdálkodását érintő - és elmarasztaló megállapításokat tartalmazó - jelentését.

Felmentették az esztergomi polgármestert

A napokban döntött a Központi Nyomozó Ügyészség arról, hogy bűncselekmény hiányában megszünteti a nyomozást Meggyes Tamás országgyűlési képviselő, Esztergom fideszes polgármestere ellen, akit közérdekű adatokkal való visszaélésért jelentettek fel.
Találatok: [8]  Oldalak:   1