language

Lapok:

atlatszo.hu highlight_off

Intézmények:

Pécsi Tudományegyetem (PTE) highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:

atlatszo.hu

2011-ben alapított, független oknyomozó online-újság, mely a közélet tisztaságáért és közpénzekkel történő gazdálkodás átláthatóságáért küzd. Kiadója az Átlátszó.hu Közhasznú Nonprofit Kft, melynek ügyvezetője Bodoky Tamás. Munkájukat közadakozásból finanszírozzák, magánszemélyektől várnak adományokat függetlenségük megtartása érdekében. Alapítványuk az ÁtlátszóNet alapítvány.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2]  Oldalak:   1

5,5 milliárd forintért reklámozta a kormány az állami cégeket 2017 harmadik negyedévében

720 millió forintért készül bűnügyi tévésorozat a Belügyminisztériumnak, a nemzeti rezsicég arculatváltása 500 millióba kerül, az állampapírok reklámozása pedig 2 milliárdba.

Ügyvédi titkok, magánlevelezések, privát fotók egy vádiratban – a NAIH törvénymódosítást sürget

Előfordulhat-e, hogy egy korrupciós ügy miatt 2010-ben nyomozás indul, és három évvel később a büntetőeljárásban lefoglalt számítógépekről mentett 175 gigabyte-ot kitevő, 226.768 db dokumentumot a vádirathoz csatolnak, köztük az ügyhöz nem kapcsolódó ügyvédi titkokat és konkrétan azonosítható személyek egészségügyi állapotára vagy szexuális kalandjaira vonatkozó adatokat is? Sajnos igen, de ez nagyon nincs rendben. Annyira, hogy az adatvédelmi hatóság vezetője egy másfél éve benyújtott kérelem alapján pár napja Polt Péterhez fordult az ügyben és törvénymódosítást sürget.
Találatok: [2]  Oldalak:   1