language

Személyek:

Atyánszky György (FKgP) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Vásárhelyi Mária: Alapíts pártot, keress hozzá kalandorokat!

A rendszerváltás óta alig született jogerős bírói ítélet a visszaélésekkel kapcsolatban

A hivatali bürokrácia és a pártfinanszírozás a legfőbb melegágya a korrupciónak. Érdemben nem segít ennek felszámolásában a pártfinanszírozásról szóló jogszabályunk, hiszen a rendszerváltás előtti esztendőből való.

Kisgazda operett: Az elnök volt emberei

Mára a vidéki tagság, a megyei kisgazda elnökök és a frakció nagy része eljutott a felismerésig: Torgyánnal nem megy tovább. Az elnök eltávolítása a bizakodók szerint napok kérdése; azért erre kíváncsiak vagyunk - tesszük hozzá mi.

Papa vallomása nyilvános

Pallag László, az olajbizottság kisgazdaelnöke a várakozásoknak megfelelően a tegnapi ülés előtt szétosztotta Sándor István, Papa meghallgatásának 54 oldalas jegyzőkönyvét, amelyben a volt főnyomozó közszereplőket hoz kapcsolatba az olajbűnözéssel. Pallag annak ellenére döntött így, hogy Sándor István nem járult hozzá a publikáláshoz. Pallag lépését az ellenzéki politikusok kritizálták.

Az olajbizottság nyilvánosságra hozza Sándor István vallomását

A Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatalában tartotta kihelyezett ülését kedden a parlament olajbizottsága. Ezen a testület meghallgatta Sándor István nyugalmazott alezredest, akit az ügyészésg két rendbeli hivatali visszaéléssel és vesztegetéssel gyanúsít.

Atyánszky mentelmi jogának felfüggesztését kéri az ügyészségi nyomozóhivatal

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Ügyészségi Nyomozóhivatal Atyánszky György mentelmi jogának felfüggesztését kéri. Ugyanis a Független Kisgazdapárt országgyűlési képviselője alaposan gyanúsítható csődbűntett elkövetésével.
Találatok: [8]  Oldalak:   1