language

Helyek:

Ausztrália highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Késik a sydney-i konzuli iroda megnyitása, és ez havi 4,3 millió forintjába kerül a magyar adófizetőknek

Havi húszezer ausztrál dollárt fizet a magyar nagykövetség tavaly szeptember óta egy irodáért egy Sydney belvárosában álló irodaházban, itt nyílik majd újra ugyanis a magyar külgazdasági és konzuli iroda. Ám a canberrai követség honlapja szerint még idén februárban is a lengyel konzulátuson, illetve South Hungarian Clubban tartják meg a sydney-i konzuli fogadónapokat.

Nem árulják el, hányan voltak a köztévé szingapúri közönségtalálkozóján

Megírtuk, hogy már az ausztráliai magyarok sem maradnak köztévé nélkül. Dobos Menyhért, a Duna MSZ Zrt. vezérigazgatója akkor azt nyilatkozta, sikeres és eredményes tárgyalásokat folytattak a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezetői Ausztráliában. Januárban a közmédia vezetői az új-zélandi Aucklandben és Szingapúrban is jártak, a Duna World csatorna célkitűzéseiről, programjáról adtak tájékoztatást a helyi magyaroknak.

GIGAKORRUPCIÓT TITKOLNAK AUSZTRÁLIÁBAN – KÉPZELHETIK, MILYEN SIKERREL

Nemcsak egy magas rangú tisztségviselőket és külföldi csúcspolitikusokat érintő korrupciós ügyről tilos tudósítani Ausztráliában, hanem a tiltást kimondó bírósági döntés részleteiről is. Az interneten először kiszivárgott, aztán rekordsebességgel elterjedt a hír. A közlési tilalom intézménye, a gag order a világban másutt is létezik, de alkalmazása egyre kevésbé sikeres, mert cenzúrázni a netet gyakorlatilag lehetetlen.
Találatok: [9]  Oldalak:   1