language

Intézmények:

AVB Rendezvényszervező Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Tavaly 90, idén 80 százalékos kedvezményt kap Rogán barátjának cége a Belvárosban

Idén is jelentős kedvezménnyel rendezheti meg az V. kerületi fideszes polgármester döntése alapján a Fideszhez köthető AVB Kft. a két belvárosi karácsonyi vásárt. A kedvezmény mértéke különösen szembetűnő, ha összehasonlítjuk, mennyit kér a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő egy sokkal kisebb léptékű, hasonló rendezvényért. Cikkünk frissült az önkormányzat közleményével.

Fidesz-közeli rendezvényszervező cég járt jól a „térnyeréssel” a tavaszi vásáron is

hét végéig tart nyitva Budapest két tavaszi vására, három helyszínen. A fővárosi önkormányzat a három ikonikus belvárosi terének (Podmaniczky-, Vörösmarty- és Széchenyi tér) kormányzati einstandja után idén a Városháza park közel 4000 négyzetméteres zöldterületi részén, illetve a Deák Ferenc téren rendezi a tavaszi kirakodó vásárt. A Városháza mögötti területen összesen 11 kézműves stand és 4 vendéglátós kínálja portékáját, míg a Deákon 5 vendéglátós és 8 kézműves pavilon várja a betérőket – válaszolta a fővárosi önkormányzat rendezvényszervező cége, a Budapest Brand a Népszava kérdésére.

80–90 százalékos kedvezményekkel rendezhet vásárt az V. kerületben a Fidesz-közeli cég

Krskó Tibor rendezvényszervező cége most 22 millió forintot takarít meg a kirakodóvásár közterület-használatán. Az adventi spórolása 120 milliós volt. Belváros Önkormányzata szerint a korábbi években is ugyanilyen kedvezmények voltak.

A Fidesz-közeli cégnek jár a 22 millió forintos kedvezmény a Belvárosban, de a kerületi ovinál „spórolni kell”

Karácsony után a húsvéti időszakban is nagy kedvezménnyel rendezhet vásárt Rogán Antal barátjának rendezvényszervező cége az V. kerületben – írta Facebook-posztjában Kovács Alex Gábor kerületi ellenzéki frakcióvezető, aki betekintetett az iratokba.

Százhúszmilliós engedményt adott „karácsonyra” a Fidesz-közeli cégnek az V. kerület

Miközben az AVB Kft. akár nagyságrendileg egymillió forintot is elkérhet bérleti díjként egy standért a Vörösmarty téren és a Szent István-bazilika előtt rendezett adventi vásár árusaitól, az V. kerülettől hatalmas engedménnyel bérlik a közterületet – tudta meg a Szabad Európa.

Százmilliós profitot is hozhat a Fidesz-közeli cégnek az adventi vásár a Vörösmarty téren

A Fidesz-közelinek tartott AVB Kft. rendezheti meg az adventi vásárt Budapest központjában, a Vörösmarty téren, miután a Fővárosi Önkormányzatnak nem sikerült megegyeznie az V. kerülettel. Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester egy személyben dönthetett, az ügyben közérdekű adatkéréssel fordultunk a belvárosi önkormányzathoz.

Rogán szomszédjának cégénél csöröghet az adventi kassza

Rogán Antal szomszédjának cége, a HG Média Kft. (korábbi nevén: Hamu és Gyémánt Média Kft.) érdekeltségei szervezik a Szent István-bazilikánál most is zajló karácsonyi vásárt.
Találatok: [8]  Oldalak:   1