language

Intézmények:

Bábolna Élelmiszeripari Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Nyomoznak a privatizációs ügyekben

Az NNI a Bábolnai Élelmiszeripari Rt., a Mol, a Földhitel- és Jelzálogbank, a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. privatizációjával kapcsolatban indított nyomozást. Az ÁSZ megállapította, ezen ügyek 2004 és 2007 között legalább tizenötmilliárdos kárt okoztak az államnak.

A magyar állam kirablói többet vittek el, mint eddig hittük

Nagyobb kárt okoztak az eddigi kormányzati presztízsprojektek, mint azt a 15 milliárdot, amit már a Nemzeti Nyomozó Iroda is keres.

Privatizációs ügyletekben indult eljárás: 15 milliárdot bukhatott az állam

Legalább 15 milliárd forint értékben tárt fel szabálytalanságokat az Állami Számvevőszék négy egykori állami vállalat privatizációjánál.

Nyomoznak a Bábolna és a Mol privatizációja után

Büntetőeljárást indított a rendőrség több nagy állami cég privatizációjával kapcsolatban ismeretlen tettes ellen. A nyomozás számvevőszéki jelentések alapján indult, amelyek szerint a cégek - például a Bábolna Rt. és a Mol - értékesítésekor legkevesebb 15 milliárd forint kár érte az államot.

Nyomozás indul több hazai cég privatizációja ügyében

A Nemzeti Nyomozó Iroda ismeretlen tettes ellen hűtlen kezelés gyanújával indított büntetőeljárást a Bábolnai Élelmiszeripari Rt., a Mol, a Földhitel és Jelzálogbank, valamint a Lóversenyfogadást szervező Kft. privatizációjával kapcsolatban.
Találatok: [8]  Oldalak:   1