Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Badacsonytomaj highlight_off
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Százmilliós zavaros fejlesztés Fidesz-közelben

Egy a Fidesz–KDNP pártszövetséggel több szálon kapcsolatba hozható családhoz tartozó, vitatott tulajdonjogú terület fejlesztésére kapott bő 106 millió forintot Tapolca önkormányzati cége, noha a szóban forgó magánterület nem Tapolcán, hanem Badacsonytomajon fekszik.

A Mészáros–Tiborcz-kör vízparti óriástelkeket vesz a Balatonnál

Honfoglalás 2.0: most épp a legértékesebb balatoni óriástelkekre úszik rá a Mészáros Lőrinc–Tiborcz István-érdekkör.

Hatósági árverésen próbált vesztegetni

Hatósági eljárásban elkövetett vesztegetés bűntette miatt emelt vádat a Tapolcai Járási Ügyészség egy 56 éves férfival szemben, aki ingatlanárverésen a másik árverező hozzátartozójától annak fejében kért pénzt, hogy menjen be az árverésre és így licitálásával ne verje fel a vételárat - adta hírül a Veszprém Megyei Főügyészség.

Trükközött az önkormányzat, 90 milliót bukhatnak

Az eddig sem volt kérdéses, hogy a badacsonytomaji önkormányzat úgy adott el egy ingatlant, hogy annak egy része nem is a településé volt. Egy jogerős ítélet alapján viszont már az is biztosan tudható: nem tévedés, hanem megtévesztés történt.

Tanmese a városvezető családi telkén épülő képzőközpontról

Lacika jó tanár volt, polgármesterként nem romolhatott el ennyire – mondják Badacsonytomaj polgármesteréről, aki miatt alaposan felborzolódtak a kedélyek a településen.

Fidesz-tag lett, jött a 35 millió

Badacsonytomaj - Alig egy éve lépett be a Fideszbe az a badacsonyi iskolaigazgató, akinek a cége, a Bétakris Nonprofit Kft. néhány hónappal ezelőtt 35 millió forintos támogatást kapott képzőközpont kialakítására a Darányi Ignác-terv révén.

Közbeszerzési hibák miatt nem fizetnek a badacsonyi kilátóért

Az uniós projektekben közreműködő VÁTI szabálytalansági eljárást indíott, mert szerinte badacsonytomaji önkormányzat több ponton megsértette a közbeszerzési törvényt a kilátó kivitelezője. A százmillió forintos kilátót építő cég azonban a pénzét követeli és addig nem nyitja meg a 18 méter magas látványosságot, amíg nem kapja meg a pénzét.
Találatok: [10]  Oldalak:   1