language

Személyek:

Baja Ferenc highlight_off

Baja Ferenc

Baja Ferenc (Kecskemét, 1955. július 4. –) magyar népművelő, politikus. 1994-től 2014-ig országgyűlési képviselő a Magyar Szocialista Párt képviseletében. 1994 és 1998 között környezetvédelmi és területfejlesztési miniszter volt, 2002-2010 között pedig különböző feladatkörökkel államtitkár a Miniszterelnöki Hivatalban. (Wikipédia)

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [111]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Felfüggesztették az MSZP-s Molnár Zsolt mentelmi jogát

Az MSZP politikusát egy 40 milliós korrupciós üggyel kapcsolatban hallgatnák ki gyanúsítottként. Molnár Zsolt ezt komolytalannak tartja, azzal viccelt, hogy a korrupciós pénzből pomogácsok és békaemberek is kaptak jutalékot.

Felfüggesztette a parlament Molnár Zsolt mentelmi jogát

Felfüggesztette a parlament az MSZP-s Molnár Zsolt mentelmi jogát 173 igen szavazattal, írja a Magyar Nemzet. Március elején a legfőbb ügyész befolyással üzérkedés bűntette miatt kezdeményezte az országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését.

Felfüggesztette Molnár Zsolt mentelmi jogát az Országgyűlés

Az Országgyűlés 173 igen és hat nem szavazattal, tartózkodás nélkül felfüggesztette MSZP pártigazgatója, Molnár Zsolt mentelmi jogát.

Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt minisztert

Megalapozott gyanújuk szerint 30 millió forintot kért egy közbeszerzési eljárásban nyertes cégtől, de később még havi összegeket is szeretett volna kapni.

Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatták ki Baja Ferencet

Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferencet – derül ki a Központi Nyomozó Főügyészség sajtóközleményéből. Az MSZP volt környezetvédelmi és területfejlesztési minisztere és egykori országgyűlési képviselője nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését, és panasszal élt a gyanúsítás ellen.

100 milliós nyúlással vádolja az ügyészség a T-Systems volt vezérét

A győri ügyészség Kaszás Zoltánt, a T-Systems Magyarország volt vezérigazgatóját jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntettével, hamis magánokirat felhasználásának vétségével és vesztegetés elfogadásának bűntettével vádolja. Ha elítélik, 100.960.356 Ft összegű vagyonelkobzás és öt év letöltendő börtönbüntetés vár rá.

Kaszás Zoltán: „A közölt gyanúsításban foglaltakat nem követtem el”

A 444-en közölt cikkünkben arról írunk, hogy a győri ügyészség Kaszás Zoltánt, a T-Systems Magyarország volt vezérigazgatóját jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntettével, hamis magánokirat felhasználásának vétségével és vesztegetés elfogadásának bűntettével vádolja. A vádirat szerint, ha elítélik, 100.960.356 Ft összegű vagyonelkobzás és öt év letöltendő börtönbüntetés várhat rá. Kaszás Zoltán levélben reagált cikkünkre:

A legfőbb ügyész kezdeményezte Molnár Zsolt mentelmi jogának felfüggesztését

Befolyással üzérkedés bűntette miatt a legfőbb ügyész kezdeményezte Molnár Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését – derül ki a Legfőbb Ügyészség sajtóközleményéből.

Polt Péter indítványozta Molnár Zsolt mentelmi jogának felfüggesztését

Polt Péter legfőbb ügyész a befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt a Központi Nyomozó Főügyészségen folyamatban lévő nyomozás eredményeként – indítványozta Molnár Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését.
Találatok: [111]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>