Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Bajcsy-Zsilinszky Kórház highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Amit az egészségügyben extraprofitnak mond a kormány, azért a NER le sem hajol

Még ha el is tüntetik a nyereség egy részét, akkor sem életszerű, hogy a beszállító multik tehetnek az évről évre újratermelődő kórházi adósságokról.

Fidesz-közeli kórházigazgatók

Saját szakembereivel szemben is jó politikai érdekérvényesítőnek bizonyult a Fidesz-frakció –legalábbis ez tűnik ki a kórházigazgatói pályázatok több hét késéssel kihirdetett eredményéből. A névsor azt mutatja, hogy a kormánypárti képviselők protezsáltjai a legtöbb esetben győztek a szaktárca jelöltjeivel szemben.

Az elszámoltató számolása - A polip bögyében

Önmagában piti ügy: egy politikus vitatható körülmények között egy kis közpénzhez jutott. Ami mégis említésre méltóvá teszi, az az, hogy ezt Papcsák Ferenc - az első elszámoltatási kormánybiztos - tette, és erről utóbb bizonyíthatóan hazudott.

Papcsák alpolgármestert csinál kampányfőnökéből?

Nem a zuglói Fideszből választ magának helyettest Papcsák Ferenc – tudta meg a hvg.hu. Az általános alpolgármesteri posztot Kovács Balázs kaphatja, aki kampányfőnökként tevékenykedett a politikus mellett, és aki a XVI. kerületben képviselőjelölt.

Pesti-Papcsák Partnership = PPP

"Rossz lóra tettek" azok, akik a kormány elszámoltatási biztosát támadják - üzente maga Papcsák Ferenc, aki feljelentést is tett az őt "rágalmazók" ellen. Papcsák eközben nemcsak az alól nem tisztázta magát, miként vett fel munkavégzés nélkül a fővárostól több millió forintot, de pártján, a Fideszen belül is megütközést keltett, ahogy Zuglóban polgármester-jelöltté vált.

Papcsák: A pannon polip bögyében vagyok

Szabályos leleplezőnek szánt írást tett közzé a Népszava Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztosról. A legsúlyosabb kritika a képviselővel szemben az, hogy álláshalmozó, miközben a szerzők megpendítik az összeférhetetlenséget is.

Adós maradt az elszámoltatási kormánybiztos

Továbbra sem tisztázta Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos, hogy miként vett fel érdemi munkavégzés nélkül több millió forintot a fővárosi önkormányzat egyik kórházától.

Lukra fut Orbánék elszámoltatása?

Az igen aktív Papcsák Ferencen és Budai Gyulán kívül ugyan számtalan kormányzati és parlamenti szerv vizsgálja az előző kormányok "kétes ügyeit", mégis kevés eddig nem ismert csontváz került elő.
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>