language

Személyek:

Bajnai Gordon highlight_off

Kulcsszavak:

Bajnai Gordon

Bajnai György Gordon (Szeged, 1968. március 5. –) magyar üzletember, politikus. 2007 és 2008 között önkormányzati és területfejlesztési, majd 2009-ig nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a második Gyurcsány-kormányban. Gyurcsány Ferenc lemondása után 2009. április 14. és 2010. május 29. között a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Rendet vágna a Fidesz

Elszámoltatással kezdi a Fidesz a kormányzást, ha hatalmat kap. Lázár János 10+1 olyan ügyet olvasott fel az újságíróknak, amelyekben véleménye szerint felelősségre vonás lesz.

Havi kétmillió Bajnai Gordon fotóalbumáért

Havi bruttó kétmillió forintért készíthet fényképeket Bajnai Gordon miniszterelnökről január 29. és május 31. között a Déri és Társa Bt. – derül ki a kancellária honlapján nyilvánosságra hozott adatokból. A Magyar Narancs fotósaként ismert Déri Miklós cége a négy hónapi munkáért összesen 7,37 milliót vehet fel.

Uniós pénzek elosztása: irgalmatlan összegek a holdudvarnak

Több kormány közeli cég, köztük Bajnai Gordon két korábbi érdekeltsége is százmilliós öszszegben kapott megbízást a miniszter által felügyelt Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtõl.
Találatok: [5]  Oldalak:   1