language

Kulcsszavak:

Balaton-sztorik highlight_off

Személyek:

Komonczi Zsolt highlight_off

Komonczi Zsolt

A Lexan tulajdonosa, Komonczi Zsolt több olyan cégnek a vezetője, melyek a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. korábbi vezetőjének, Tiborcz István üzlettársának, Szivek Norbertnek az érdekeltségébe tartoznak. A Cretum-csoport vezetőjeként pedig Orbán Viktor vejével együtt menedzseli a Hotel Dorothea-projektet Budapesten.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Vagyonösszevonás választás előtt: Tiborcz István köre ráúszott a NER-elit javaira

Vagyonkezelő, kormányrendelet, állami milliárdok: már minden szél a Club Aliga felé fúj

Az állami vagyont kezelő szervezet, az MNV évekig nem tette lehetővé, hogy az önkormányzat közterületté minősíthesse az egykori Club Aliga bizonyos részeit. Aztán új tulajdonosai lettek a Club Aliga területe fölött rendelkező cégnek. Az egyik Mészáros Lőrincé, a másik Szivek Norbert érdekkörében van. Utóbbi a tulajdonosváltáskor még az MNV vezérigazgatója volt.

Ők működtetik a NER üzleti hátországát: bemutatjuk az oligarcha utánpótlás-válogatottat

42 éves, jogot végzett férfi – így fest a NER másodvonalbeli haszonélvezőinek átlagos pedigréje. Akad köztük ibizás party-arc éppúgy, mint második generációs kisvárosi ügyeskedő. Van, aki egykori strómanból emelkedett menedzserré, akad, aki megmaradt a strómanságnál, s olyan is van, akire jó eséllyel az OTP-vel konkuráló gigabank kialakítása vár. Ismerje meg alaposabban a B-kategóriás tenderarisztokratákat!
Találatok: [3]  Oldalak:   1