language

Helyek:

Balatonalmádi highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

A NAV bűnügyi nyomozói szálltak ki a józsefvárosi polgármesteri hivatalhoz

Pikó András Józsefváros jelenlegi polgármestere még az önkormányzat előző vezetésének bizonyos szerződései miatt tett feljelentést.

Micsoda nyár: naphegyi tetőbárt nyitott Mészáros Lőrinc

Már biztos, hogy felejthetetlen marad 2023 nyara: kinyitott a felcsúti mindenes tetőbárja naphegyi panorámával. Mészáros Lőrinc diktálja a tempót: a balatoni Skyrose után itt a Sunhill Skybar. Csak vastag pénztárca kell hozzá.

Saját városában szervezhet filmfesztivált közpénzen a fideszes polgármester cége

Több százmillió forintnyi megrendeléshez jutott Balatonalmádi fideszes polgármesterének cége a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat forrásaiból.

Furcsa számlákat emleget Pikó András a káptalanfüredi gyermeküdülő ügyében

Pikó András jelenlegi józsefvárosi polgármester és Kocsis Máté, a kerület korábbi polgármestere évek óta háborúban állnak egymással, részben az önkormányzathoz tartozó káptalanfüredi gyermeküdülő fejlesztésének ügye miatt. Korábban bosszúhadjáratokkal vádolták egymást, a háború legújabb fejezetében pedig Pikó arról írt szerdai Facebook-bejegyzésében, hogy szerintük „megdöbbentő eljárást” tártak fel a kerület gazdasági szakemberei

50 milliós támogatást nyert a veszprémi EKF-igazgató testvérének cége

A Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa 2023 programsorozat egyik rendezője úgy nyert 50 millió forint támogatást, hogy a pályáztató Veszprém-Balaton 2023 Zrt. igazgatóságának egyik tagja és a nyertes cég egyik tulajdonosa testvérek. Vannak egyéb érdekes személyi összefonódások a rendezvény támogatásában.

EKF: Balatonalmádi polgármesterének cége százmilliókat nyert a program pályázatain

Fabó Péter, balatonalmádi polgármestere és Navracsics Tibor, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programért felelős kormánybiztosa szerint sem összeférhetetlen, hogy előbbi cége többször is nyert a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. közbeszerzési pályázatain, miközben a balatonalmádi önkormányzat tulajdonosa is a zrt.-nek.

Újabb balatoni szállodát szerzett meg Mészáros Lőrinc cége

A Mészáros Lőrinc résztulajdonában álló Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. kizárólagos befolyást szerez a BLT Group Zrt.-ben amely a Balatontourist csoportot, illetve három balatoni ingatlant tulajdonol, illetve megszerzi a Hunguest által üzemeltetett Bál Resort hotelt is, írják közleményükben.

Balatonalmádi még vár az ígért félmilliárdra

A pénz még nem érkezett meg a településre, sőt még az összeg tételes felhasználásáról döntő támogatói okirat sem készült el – közölte kérdésünkre Balatonalmádi önkormányzata, miután megírtuk, hogy Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott kormánytagok és polgármesterek gyerekeinek szervezne Gizella-tábort a településhez tartozó kolostorba, a kormány pedig félmilliárd forinttal segítené „a kolostor állagmegóvását” és a helyi ifjúsági tábor előkészítését.

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Hagymázas, antik, keresztény és népi motívumokkal megtűzdelt lázálmot vázolt fel Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott a Magyar Krónikában arról, hogy milyen ifjúsági tábort is tervez a politikai elit gyermekeinek az úgynevezett Vörösberény-projekt részeként. Kerényi a jelek szerint masszív politikai és anyagi támogatást is kap az elképzeléshez.
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>