Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Balatonfűzfő highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Helyreigazítás: „Kormányhivatal: védettség alatt állt a kiirtott Balaton-parti erdő”

A 2019. március 21-én megjelent „Kormányhivatal: védettség alatt állt a kiirtott Balaton-parti erdő” című cikkben azt a való tényt, hogy Marton Béla polgármester egy Facebook-bejegyzéshez fűzött hozzászólásában egy magántulajdonban álló területen végzett fakivágást akként értékelt, hogy az erdő építési terület volt, abban a hamis színben tüntette fel, mintha ezen hozzászólásában Marton Béla felperes a Balatonfűzfő területén megvalósuló strandröplabda centrum beruházás területét, a 351/3 helyrajzi számú ingatlant minősítette volna építési területként.

Hadházy: fantom hadilogisztikai központ Szerencsen EU-s pénzből

Még az EU-Ügyészség aláírásgyűjtése alatt egy szerencsi polgár figyelmeztetett arra, hogy “papíron” van náluk egy katonai logisztikai központ, ami elvileg EU támogatásból “épült”, de valójában nem létezik. Úgy fest, igazat beszélt – mondta el szokásos Korrupcióinfóján Hadházy Ákos (független) országgyűlési képviselő.

Közpénzből valósulhat meg a polgármester fiának álma

A parlamenti gazdasági bizottság fideszes elnökének, Bánki Eriknek köszönhetően ettől az évtől a röplabdát is támogathatják cégek a társasági adójukból. Bánki felesége, Bánki Ágnes pedig a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) strandröplabdáért felelős vezetője, aki egy megkeresést már biztosan kapott: a fűzfői Balaton Sport Klub Kft. hat strandröplabdapályát szeretne létesíteni egy part menti, jelenleg fás, közpart besorolású területrészre.

Meglesz az a balatoni panoráma, csak ki kell vágni a fákat

Komoly összefogás alakul a Balaton partján, a fűzfői önkormányzat ugyanis azért bérelhet egy területet az államtól, hogy utána egy cégnek továbbadja, ez a cég pedig kivágja a fákat azért, hogy az új lakóparkjának lakói élvezhessék a tóparti panorámát.

Fürednél nem gond plusz 150 millió, Fűzfő egy fillért sem kap

Épphogy elkészül a balatonfüredi mélygarázs a vizes vb kezdetére, ráadásul 150 millió forinttal többe is kerül a tervezettnél. A polgármester szerint előre nem látható nehézségek akadtak. A szomszédos Balatonfűzfő viszont egy fillért sem kap az államtól a helyi uszoda megugrott felújítási költségeihez, pedig itt edzenek majd a vizes vb versenyzői.
Találatok: [5]  Oldalak:   1