Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Bálint Tibor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Szállodaépítéstől a magánklinikáig – így tüntesd el az uniós pályázati pénzeket a kedvezményezett cégekkel

Sok cikket írtunk már arról, hogyan járnak pórul Magyarországon a nagyszabású építőipari projektekbe bevont alvállalkozók, akik a tulajdonképpeni munkát elvégzik. A most bemutatandó történet sem végződik happy enddel, legalábbis azok számára, akik évek óta várnak a pénzükre, viszont képet kapunk arról, hogyan lehet több száz millió forintokat eltüntetni úgy, hogy ez a hatóságokat cseppet se érdekelje.

Bánáti védi Hunvaldot

Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke vette át a Budapest VII. kerületi szocialista polgármester, a bűnszervezet tagjaként elkövetett csalás bűnsegédletével és hivatali visszaéléssel gyanúsított Hunvald György védelmét.

A függetlenség álarca mögé bújt ügyvédek védik Hunvaldot

Úgy értesültünk, hogy Hunvald – akit bűnszervezet tagjaként, bűnsegédként elkövetett csalással gyanúsítanak – megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy a büntetőeljárás meghiúsítására törekedett, tanúkat, képviselőket próbált befolyásolni, sőt fennállt a bűnismétlés veszélye is.

A demokrácia álarcosbálja

A keddi események, Hunvald György szocialista polgármester őrizetbe vétele, illetve maffia-bűncselekménnyel tör-ténő meggyanúsítása nem rettentette meg a kisebbségben maradó szocialista és szabad demokrata erzsébetvárosi képviselőket, és álellenzékiek szavazataival elfogadtatták a VII. kerület idei költségvetését.
Találatok: [6]  Oldalak:   1