language

Helyek:

Csongrád megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [530]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Újabb helyi politikus bukott, letartóztatták Zákányszék alpolgármesterét

Az alpolgármester zöldségesbolt-hálózatot is működtető kereskedelmi vállalkozása három év alatt 100 millió kárt okozhatott a költségvetésnek. Nemcsak az alpolgármestert, hanem egyik alvállalkozóját is letartóztatták, az alkalmazottak és a beszállítók pedig munka nélkül maradtak.

A sok jóból jó sokat. A Mathias Corvinus Collegium egyre bővülő birodalma

Miután az állam gálánsan megtámogatta, a Mathias Corvinus Collegium immár saját forrásaiból terjeszkedni kezdett. Cél a 10 ezer diák, és bár ettől még messze van az intézmény, pénzt nem kímélve építi ki vidéki hálózatát.

Újszentiván választ: a lecsukott Fidesz-közeli polgármester helyett két fideszes jelölt is indul

Öten indulnak Újszentiván polgármesteri székéért az időközi választáson, a helyieket megosztják az elmúlt időszak történései. Az előző, Fidesz-közeli polgármestert költségvetési csalásért tartóztatták le, a helyi Fidesz jelöltjét a megyei pártközpontban leszavazták. Így lett két fideszes polgármester-jelölt a faluban, akiknek egy közös tulajdonságuk biztosan akad: a megbeszélt időpont előtt lemondták az interjút. Videó.

Pókhálóként szövik át a közéletet a közpénzmilliárdokkal kitömött NER-közeli alapítványok

Minden képzeletet felülmúló pénzbőség jellemezte az egyetemek többségét is befaló közérdekű vagyonkezelő alapítványok tavalyi évét. A jólét elnyomja a kritikus hangokat, miközben közpénzből etetik a kormány holdudvarát, és terjesztik a szélsőségektől sem mentes konzervativizmust.

Hivatalosan is a Szeged-Csanádi Egyházmegyéé egy milliárdos cég

A SZEFO felügyelő bizottságba bekerült Bozóky Imre egykori MLSZ-elnök, aki az egyházmegye fociklubjának az ügyvezetője.

Újabb NER-milliárdos vág bele a mezőgazdaságba

A leggazdagabb magyar vállalkozók listáján előkelő helyen álló, eddig az építőiparban hasító vállalkozó vásárolta be magát egy agrárcégbe.

Elvitte a NAV Újszentiván vőfély-polgármesterét

Az újszentivániak minden lehetőséget megragadnak – hangzott el a község munkásszállójának avatásán 2020 márciusában. Két hete Putnik Lázár polgármestert őrizetbe vette a NAV, mert a gyanú szerint a szálló építésekor 222 millió forinttal károsította meg az államot. A helyiek csodálják, hogy ez csak most tűnt föl.

Újabb csalással vádolják a Mini Hungary korábbi működtetőjét

15 millió forint áfát nem vallott be a mórahalmi Mini Hungary makettpark első működtetője a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádirata szerint. Ebben az ügyben gyűjtött bizonyítékokat csütörtökön a Szegedi Törvényszék. Ezt a büntetőeljárást egyesítette a korábbival, amely költségvetési csalás kísérlete miatt zajlik 2020 szeptembere óta, öt vádlottal szemben, a makettpark építése miatt. A büntetőeljárást a választások után folytatják.
Találatok: [530]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>