Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Baranyi Krisztina highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Restséggel és hazudozással vádolja a kitett ellenzéki képviselőket Ferencváros

Baranyi Krisztináék ugyanis az elmúlt években számos, minimum gyanús és olykor kifejezetten életveszélyes történetről számoltak be és hoztak nyilvánosságra. Többek között az Illatos úti vegyi szennyezés ügye is Baranyi után kapott akkora nyilvánosságot, hogy aztán az állam több milliárd forintot fordítson a fertőzött terület megtisztításra. De általuk lehetett értesülni a városrehabilitációs közbeszerzések miatt kirótt 330 milliós bírságról, szennyvíz-ügyről, a helyi gyanús parkolási-ügyről, pártok közötti mutyiról, az önkormányzati képviselők és tisztviselők által önmaguknak és családtagjaiknak juttatott ingatlanokról.

Nem bírta kimagyarázni gyors vagyonosodását Juhász Péter szóvivője

Nem hogy kimagyarázni nem tudta magát Juhász Péter mikropártjának szóvivője a vagyonnyilatkozati slamasztikából, a jelek szerint egyre kínosabb helyzetbe lavírozza magát. Baranyi Krisztina, az Együtt ferencvárosi képviselője a vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottság szerdai ülésén nem tudott kielégítő magyarázatot adni a gyors vagyonosodását firtató kérdésekre, így férje vagyonnyilatkozatát is fölbontják majd. Bár ő ezt láthatóan rossz néven vette, azonban a bizottság fölvilágosította a politikust, hogy a jogszabályok ezt ilyenkor lehetővé teszik.

Eljárás indulhat Juhász Péter vagyonnyilatkozattal svindliző szóvivője ellen

Összehívták Ferencvárosban a vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottság ülését Baranyi Krisztinának, az Együtt helyi képviselőjének botrányos vagyonnyilatkozata miatt. A rendkívüli ülés előzménye a PestiSrácok.hu oknyomozó cikke, amelyből kiderült, hogy az Együtt – a kormánypártok vélt vagyonosodási ügyeire amúgy hiperérzékeny – szóvivője „kifelejtett” a vagyonnyilatkozatából egy 40 milliós lakást. Ha az ülésen nem tudja kimagyarázni magát, akár vagyonnyilatkozati eljárás is indulhat ellene.

Pitiáner csalás miatt nyomoznak az Együtt antikorrupciós élharcosának ügyében

Csalás gyanújával nyomoz a rendőrség az Együtt ferencvárosi képviselőjének roppant kínos parkolási ügye okán; a PestiSrácok.hu információja szerint a visszaélést a Juhász Péter-féle párt rendre korrupciós vádakat hangoztató szakszóvivője és önkormányzati képviselője, Baranyi Krisztina által használt gépjárművel követte el az egyelőre „ismeretlen tettes”. A kerületi vagyonkezelő által tett feljelentésből pitiáner trükközés rajzolódik ki: az autóra ingyenes parkolási engedélyt kértek a kerületbe, ám az azt lehetővé tevő helyi lakcímre csak az a engedély kiváltásának idejére jelentkeztek be, s a “kiköltözés” után is ingyen parkolt a családi autó. A politikus viszont azt állítja, ő bejelentette a változást és nem érti az egészet.

Megszavazták az önkormányzati lakást az ellenzéki képviselőnek, de másnap visszamondta

Szeptember elején szokatlan eseménysor játszódott le Budapesten a IX. kerületi önkormányzatban. Az egyik legaktívabb ellenzéki képviselő bérlakást igényelt az önkormányzattól, a fideszes többségű közgyűlés megszavazta neki, másnap azonban a képviselő elállt a lehetőségtől.
Találatok: [5]  Oldalak:   1