language

Intézmények:

BÁV Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Új holdudvar Orbán körül

Mivel Simicska Lajos háborúba keveredett egykori legszorosabb szövetségesével, Orbán Viktorral, a kormányfő új személyeket és cégeket hozott nyertes helyzetbe. Az új szereplők sem ismeretlenek, hiszen már korábban is felbukkantak a Fidesz és Orbán körül, de úgy tűnik az új, formálódó gazdasági csoportban senkinek nem lehet olyan kitüntetett, önálló szerepe, mint Simicskának volt.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere: Kik ejtették foglyul a magyar államot?

A most közreadott névsorral arra vállalkozunk, hogy bemutassuk: egyes állami tisztviselők illetve állami vállalatok vezetői mikor és milyen minőségben álltak kapcsolatban azokkal a cég- és érdekcsoportokkal, amelyek ügyeiben a magyar állam képviseletében most szabályozási, döntési, ellenőrzési jogosultságaik vannak. Négy csoportot azonosítottunk, akik számos felsővezetőt delegáltak az állami szférába a 2010-es kormányváltás óta.

40 millióért őrzi Pintér volt cége az MFB-t

A betervezett ár negyedéért nyerte el az Magyar Fejlesztési Bank székházának őrzését Pintér Sándor volt cége, a CIVIL Biztonsági Szolgálat Zrt.

Leisztinger Tamás pályaképe – I.: A kis gömböc

Nagy Elek és a Vegyépszer-birodalom fölemelkedése

Új tulajdonosok a Hír Tv-nél: Kecske, káposzta

Feljelentéseket tett a Kehi MFB-ügyben

A Kehi több, az MFB tulajdonában lévő cég vizsgálatakor bűncselekmény nyomaira bukkant, ezért feljelentést tett. A BÁV, a Defend, az NA Rt. és a Konzumbank is szerepel a gyanúsítottak listáján.

Százmilliárdok homályban

Hová tűnt négyszázmilliárd forint? – ez a kérdés a konklúziója a Proware Kft. vizsgálódásainak, amelynek eredményeit átadta a megbízónak, a Miniszterelnöki Hivatalnak.

Az Orbán-kormány adu ászai: Mi mindent vittek?

Találatok: [10]  Oldalak:   1