language

Kulcsszavak:

önkormányzat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5845]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Pályázat nélkül adták bérbe 20 évre a siófoki piacot, az önkormányzat most felülvizsgálná

Úgy adták oda áron alul a fideszes városvezetés alatt a siófoki vásárcsarnok bérletét egy cégnek, hogy a cégvezetők rokonai döntöttek róla az önkormányzatban. A fejlesztések elmaradtak, a város most felülvizsgáltatja a szerződést.

Kénytelen volt kiadni a jegyző, mennyi pénzért foglalkoztatták vissza a jogerősen elítélt polgármestert

Tát Margit, Méhkerék büntetett előéletű fideszes vezetője akkor is kapott pozíciót az önkormányzattól, amikor nem tölthette be a polgármesterséget. Azóta újraválasztották. Lapunk kiderítette, mennyit fizettek neki, amíg hivatalosan nem lehetett településvezető.

Csak egy csel volt a Club Aliga környezetvédelmi engedélyének visszavonása?

A kormány számára hirtelen felülírhatatlanná váltak a helyi önkormányzatok döntései. Balatonvilágoson ugyanis a képviselő-testület többsége éppen a kormánybarát befektetők oldalán áll, miközben a kisebbségben lévő civilek fontos csatát nyertek a szabad parthasználatért folytatott küzdelemben.

Áron alul adott el 4,5 hektárnyi erdőt egy Somogy megyei önkormányzat a polgármester gyerekeinek

Egy Somogy megyei község képviselő-testülete 2020 októberében jelentősen a piaci ár alatt értékesített egy önkormányzati tulajdonban lévő, jórészt erdővel borított 4,5 hektáros földterületet a polgármester gyerekeinek – áll a Somogy Megyei Főügyészség közleményében.

Távozna Siófokról a Gábor Dénes Főiskola, de megkérné az árát a várostól

14 millió forint „lelépési díjat” kér a Gábor Dénes Főiskola azért, hogy közös megegyezéssel szűnjön meg az önkormányzattal kötött bérleti szerződése. Az intézmény 2015 óta Siófok egyik legértékesebb, közel 10 ezer négyzetméteres vízparti ingatlanát bérli évi 4 millió forintért.

Felszámolták a bűnszervezetet, mely kórházakat és önkormányzatokat vert át

Negyvenhárom csalás és ötvenegy csalási kísérlet írható a számlájára annak a bűnözői hálózatnak, melynek irányítói elsősorban kórházakat, önkormányzatokat, sportegyesületeket és színházakat károsítottak meg számlaváltós csalásokkal – közölte a rendőrség. A strómanok mögé bújt elkövetői kör tevékenységét 2016-ig követték vissza a fővárosi nyomozók.

Rogán barátjának érdekeltségénél landolt az egykori szexbarlang épülete, amit nemrég adott el a Belváros

Nem csupán egyetlen lakás, hanem egy teljes épület tulajdonosa lett Budapest szívében friss érdekeltségén keresztül Shabtai Michaeli. Már meg is kérték az engedélyt a ház elbontására, amely úgy került Shabtai Michaeli kezébe, hogy részben megvette azt a céget, amely az év végén az önkormányzattól megvásárolta a különleges sorsú, egykor bordélyházként működő ingatlant.

Áll a kukabál. Káoszos hulladékszállítás Pest megyében

Pest megye számos településén hetekig nem vitték el a házak elől a szelektíven gyűjtött szemetet, előfordult, hogy a háztartásit se. A részben államosított és központosított, rezsicsökkentéssel sújtott hulladékgazdálkodási rendszer megbukott. A lakosok az önkormányzatokat okolják, de a kormánynak és a Fidesznek is kellemetlen a helyzet.
Találatok: [5845]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>