language

Intézmények:

Bayer Construct Zrt. highlight_off

Bayer Construct Zrt.

A NER új üstökösének tartott Balázs Attila építőipari cége, amely bővelkedik állami megrendelésekben. Részt vett a Puskás Ferenc Stadion szerkezetépítési munkálataiban, az MTK Stadion és a Ludovika Campus felépítésében, a pesti Arena Plaza-projektben vagy a Gresham Palota felújításában, de a céghez köthető olyan, kiemelt jelentőségűvé nyilvánított beruházás is, mint a zuglói városközpont-projekt. A cég a Forbes 100 legértékesebb magyar tulajdonú vállalatának 2021-es listáján a 99. helyet foglalta el.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [66]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

A Kúrián is győztek Hadházyék, az államnak ki kell adnia a Bosnyák téri beruházás 244 milliárdos szerződését

Csütörtökön pontot tett a Kúria a zuglói Bosnyák téri piac szomszédságában épülő ingatlanegyüttes 244 milliárd forintos szerződése miatt indult bírósági ügy végére, mert a harmadfokon eljáró bíróság is Hadházy Ákosnak és a közpénzek átláthatóságáért dolgozó Transparency International (TI) civil szervezetnek adtak igazat. Így a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. most már tényleg kénytelen lesz elküldeni a szerződést a független képviselőnek.

A Kúria is Hadházynak adott igazat a 244 milliárdos zuglói gigaberuházás ügyében, Tiborcz üzlettársa is érintett

Megerősítették a jogerős ítéletet, az államnak ki kell adnia a projekt szerződését.

Betonba öntik Dél-Budát, újabb gigaberuházásra készül Jellinek Dániel

Hatalmas lakóparkot akar felhúzni Dél-Budán az egyik legnagyobb hazai ingatlanfejlesztő csoport tulajdonosa, közel más NER-es lakásfejlesztésekhez. A kormány hátszelét is megszerezte hozzá. Közben a térségben irodahegyek is kinőnek a földből.

Stratégiai megállapodást köt a kormány és a Bayer Construct

Stratégiai együttműködési megállapodást köt a magyar kormány és a Bayer Construct építőipari vállalat, erről jelent meg kormányhatározat a kedd este publikált Magyar Közlönyben. A határozatban ennél több részlet nem szerepel, csak hogy a kormány Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert bízza meg azzal, gondoskodjon a megállapodásról.

Hadházy: Temérdek pénz verseny nélkül egy dubaji cégnek

Jövőre Oszakában lesz a világkiállítás, sámándobbal egyelőre nem készülünk, de 20 milliárd forintos pavilonépítési megbízással az új kormánykedvenc zuglói monstrumépítő Bayer Constructnak, valamint a 2025. évi Oszakai Világkiállításon történő magyar megjelenés előmozdításával kapcsolatos diplomáciai feladatok miniszteri biztosával igen.

19,9 milliárdért építheti fel az Oszakai Világkiállítás magyar pavilonját a Bayer Zrt.

A becsült ár kétszereséért, nettó 19,9 milliárd forintért építheti meg a 2025. évi világkiállítás magyar pavilonját a kormányközeli BAYER CONSTRUCT Zrt. Oszakában. A közbeszerzési eljárásra három céget hívtak meg, a tender eredménye a napokban jelent meg a közbeszerzési értesítőben. A világkiállításra való készülés eddig döcögősen haladt, mivel új tervezőt és új miniszteri biztost is kellett keresni a projekthez.

Újabb geotermikus projektbe fektetett a kavicskirály

Balázs Attila egy régóta halasztódó Békés megyei fűtési rendszer tervezésébe és kivitelezésébe szállt be.

HVG Top 500: Orbán Viktor barátainak és kedvenceinek cégei most is ott vannak a profitrekorderek között

Érdekes mintázatok rajzolódnak ki néhány csúcsoligarcha – a nyereségrekorderek között is feltűnő – vagyonkezelőinek osztalékpolitikájában.

Kétes múltú vállalkozásokat is beengednek a NER-közeli ingatlanberuházók zárt körű elitklubjába

Szimpatikus cél, hogy kedvezményes áfakulcsú lakások épüljenek a településeken belüli elhagyott-elhanyagolt üzemek romjain, csakhogy nálunk ez is a kiválasztottak biznisze lett. Ráadásul a beruházók önkényesen alakíthatják át a városképet.
Találatok: [66]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>