language

Személyek:

Bayer Zsolt highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Ismét a Rogán Antalt reptető cég nyerte a Vérellátó közbeszerzését

Miközben semmi gyanúsat nem talált a rendőrség a Bayer Zsolt felesége által vezetett Országos Vérellátó Szolgálat PCR-tesztbeszerzéseivel kapcsolatban, addig a cég közbeszerzését ismét az a Fly Coop Kft. nyerte, mely neve jó pár évvel ezelőtt szinte egybeforrt Rogán Antal egy baráti esküvőre történő reptetésével.

Gyógyszerfejlesztésbe fog az állam kivételezett Covid-teszt-szállítójának cége

A Vascular Venture a járvány idején közbeszerzés nélkül kötött rendkívül előnyös az Országos Vérellátó Szolgálattal, leánycége most egy állami tőkealappal fog össze.

Orbán Ráhel körének turisztikai alapítványa elvitte a szerencsejáték-adományok negyedét

A Szerencsejáték jótékonyságra szánt milliárdjainak legnagyobb része a Fidesz mellett aktívan kiálló szervezetekhez, hírességek cégeihez került.

Válság ide vagy oda, a NER-média és a hatalomközeli celebek 2022-ben is kaszáltak

A 2022-es gazdasági visszaesést még az államhoz közel álló cégek is megérezték, a kormányközeli kommunikációs vállalatok és hírességek azonban még a tavalyi évet is masszív bevételekkel zárták.

Völner Pál Varga Judit és Bayer Zsolt sms-eit is bevitte a bíróságra

Kedd délelőtt a Fővárosi Törvényszéken vallomást tesz a másodrendű vádlott, Völner Pál az Igazságügyi Minisztérium volt államtitkára. A bukott fideszes politikus eddigi mondanivalójáról már beszámoltunk, a tárgyalás egyik pillanatában pedig ismét bejelentette, hogy tanúként meghallgattatná Trócsányi László volt igazságügyi minisztert, Molnár Zoltán exállamtitkárt, illetve Vízkelety Mariann, Hajas Barnabás államtitkárt is.

„Értékteremtésre” kapott Bayer Zsolt cége 40 milliós szponzorpénzt a Szerencsejáték Zrt-től - mondja a kormány

A Fidesz-alapító publicista cégét 40 millióval támogatta az állami lottóvállalat, Rogán Antal helyettese szerint azért, mert értékteremtő tevékenységet folytat.

Elzárták a pénzcsapot a Szerencsejáték Zrt.-nél, de azért jutott 40 millió Bayer Zsolt cégének

Az utóbbi hónapokban szokatlanul kevés, alig 200 millió forint támogatást osztottak szét a Szerencsejáték Zrt. szponzorációs keretéből. A kevésből jutott 40-40 millió Bayer Zsolt és az egykori ATV-vezér cégeinek, illetve a dunakeszi sportegyesületnek is, ahol egykor Szijjártó Péter futsalozott.

A kormánypárti Facebook-különítmény arcai, akikre százmilliók mennek el

A kormánypárt fontos fegyverei lehetnek a kampányban a Megafon Központ influenszerei, akikbe már most több mint félmilliárd forintot invesztáltak. A beszélő fejek a kormány narratíváját visszhangozzák, és arra is jók, hogy még inkább elmossák a tény és vélemény, valamint a politikai szereplők és média közti határokat. Kérdés, hogy közlendőjük a Fidesz-tábor összerázásán kívül alkalmas-e arra, hogy megszólítsa a bizonytalanokat.
Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>