Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

B.Cs. Kontroll highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Az MVM elküldte a vezér korábbi tanulmányait

Az MVM az atlatszo.hu által indított perben kiadta azokat a tanulmányokat, amelyekért Kocsis István és Mártha Imre korábbi vezérek időszakában az állami csoport havi egymillió forintot fizetett a jelenlegi elnök-vezérigazgató cégének.

Itt vannak az MVM-vezér 43 milliós tanulmányai

2011 augusztusában írtunk először arról, hogy a Magyar Villamos Művek jelenlegi vezérét, Baji Csabát az előző kormányzati ciklusban tanácsadóként foglalkoztatta a cég vezetése.

Kérdőjelek az MVM-vezér körül

Bár a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. csupán az LMP lejárató kampányának tudja be az állami energiacég vezetőjét is érintő parlamenti vizsgálóbizottság létrehozásának sürgetését, egyre több a kérdőjel Baji Csaba körül.

Az MVM is havi 1 millióval honorálta Baji Csabát a szocialista panamák idején

A birtokunkba került dokumentumok szerint az MVM Zrt.-nek és egy az MVM-et több mint százmillió forinttal megkárosító offshore cégnek is havi 1-1 millió forintot értek az elmúlt években, szocialista kormányok idején a jelenlegi MVM-vezér Baji Csaba tanácsai.

Az MVM a vezér offshore-kapcsolatairól

A Magyar Villamos Művek (MVM) vasárnap este reagált arra az egy hetes felvetésre, miszerint Baji Csaba elnök-vezérigazgató családi cége korábban jelentős összegeket kaphatott egy, Kocsis István volt vezérigazgató időszakához kötött gyanús offshore-cégtől. Az állami áramcsoport válaszából konkrétan nem derül ki, hogy ez igaz-e vagy sem.

LMP: mondjon le az MVM-vezér

Lemondásra szólította fel a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. vezérigazgatóját az LMP. A párt arra hivatkozik, hogy az atlatszo.hu portál szerint Baji Csaba cége szerződésben állt, és havi négyezer eurót számlázott az MVM offshore ügyeiben "már gyanúsított státuszú" Szász Andráshoz köthető spanyol cégnek.

MVM: Baji Csabát is pénzelte Kocsis és Kapolyi offshore-mágusa

Az atlatszo.hu birtokába került dokumentumok tanúsága szerint az MVM offshore ügyeiben ma már gyanúsított státuszú Szász Andráshoz köthető spanyol céggel is szerződésben állt a kérdéses időszakban Baji Csaba, az MVM Zrt. jelenlegi vezérigazgatója.

Rámozdul az évszázad üzletére a kormányzati kötődésű cégbirodalom

Egymás után nyeri el a közpénzből fizetett energetikai megbízásokat egy cégcsoport, amely a kormányzati kapcsolatairól és rendkívüli megerősödéséről ismertté vált Közgép érdekeltségei közé tartozik. Az állam már most is tízmilliárdokat költ energetikai beruházásokra, de ez minden számítás szerint csak nőni fog a jövőben.
Találatok: [8]  Oldalak:   1