language

Kulcsszavak:

befolyással üzérkedés - befolyás vásárlása highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [568]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A két K. elintézi. Szélhámosok ajánlottak „segítséget” bajba jutott vállalkozóknak

A nemzetbiztonsági szolgálat állományába tartozóknak hazudva magukat, egy bűnbanda tagjai olyan vállalkozóknak ígértek segítséget, akiknek a cégeivel szemben eljárások folytak. Büntetőperük nemrég kezdődött a Gyulai Törvényszéken. Minden ízében magyar történet következik.

Tányér részletesen vallott Schadlra, aki szerint viszont nem is ismerték egymást

Hosszan, órákon keresztül olvasta fel Tóth Erzsébet bíró a Schadl–Völner-ügy csütörtöki tárgyalásán a Tányér néven lehallgatott A. Tamás korábbi vallomását. Tányér abban részletesen beszámolt Schadl és Gazdi hálózatáról, amelyben korrupciós pénzekért ígérték hivatalos ügyek elintézését különböző embereknek

Férfiak közt az ilyen előfordul, ám ebből senki se gondoljon rosszra–Vallomást tett a bíróság előtt Schadl gazdája

A lehallgatási jegyzőkönyvekben Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) korrupció által vádolt exelnöke által csak „gazda” néven emlegetett harmadrendű vádlott meghallgatásával folytatódott csütörtökön a Völner-Schadl néven elhíresült korrupciós per.

Volt olyan, aki 800 ezer forint kenőpénzt fizetett egy nyelvvizsgáért

Másodfokon, jogerősen elítéltek mintegy száz vádlottat, akik a sikeres nyelvvizsgáért egyenként több százezer forint kenőpénzt fogadtak el több ezer vizsgázótól több mint egy évtized alatt – közölte a Budapest Környéki Törvényszék honlapján kedden.

Csaknem száz embert ítélt el a bíróság, akik kenőpénzért nyelvvizsgáztattak

Másodfokon, jogerősen elítéltek mintegy száz vádlottat, akik a sikeres nyelvvizsgáért egyenként többszázezer forint kenőpénzt fogadtak el több ezer vizsgázótól több mint egy évtized alatt.

Egy év felfüggesztett börtönt kapott a Vizoviczki-ügyben érintett magas beosztású volt rendőrtiszt

A Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú ítéletet helyben hagyva csütörtökön egy év felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta a Vizoviczki-ügyben korrupciós bűncselekménnyel vádolt, magas beosztású volt rendőrtisztet; a másodfokú döntés jogerős.

Integritás Hatóság: A közbeszerzési rendszer diszfunkcionális, költségnövelő hatású

A szervezet szerint feltétlenül szükség van egy olyan egységes ellenőrzési rendszer kialakítására, amely a teljes közbeszerzési folyamatot holisztikusan kezeli.

Városháza-ügy kulcsfigurája: F…sz tudja, hova tettek Karácsonyék 200 milliárd forintot

A baloldali vezetésű főváros sleppjére költhették el Karácsony Gergelyék azt a 200 milliárd forintos tartalékot, amit az előző főpolgármester, Tarlós István hagyott utódjára 2019-ben – állította a Városháza-ügy kulcsfigurája egy beszélgetés során. Ez azokból a vágatlan hangfelvételekből derül ki, amelyeket korábban Anonymus juttatott el a hatóságokhoz, és amelyeknek a leirata a jelenleg zajló büntetőeljárás nyomozati anyagainak részét képezik.

Orbán Áronnal hoztak hírbe egy zűrös céget, amit most gyorsan megszüntetnek

Megszüntetik az alvállalkozóival pereskedő, Orbán Áronnal hírbe hozott céget. Az Octopus Invest Kft. állami beruházásokat akasztott meg, és perek tucatjait folytatja az alvállalkozóival, akik állítják, nem fizették ki őket. Videós összefoglalónk a témáról.
Találatok: [568]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>