Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

befolyással üzérkedés highlight_off

Helyek:

Bp. XI. kerület highlight_off
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Alakul a szocialista börtönválogatott

Kémkedés, az ország nemzetbiztonsági érdekeinek veszélyeztetése, állami földterületekkel és az önkormányzati vagyonnal való visszaélések, békés demonstrálók megveretése, korrupció – büntetőjogi szempontból így írható le a Gyurcsány Ferenc vezette kormányok működése.

Súlyosbítják a vádat a korrupcióval vádolt volt szocialista ellen

Az ügyészség súlyosította a vádat Wieszt János volt szocialista önkormányzati politikus ellen korrupció vádjával indult büntetőperben a Fővárosi Törvényszéken hétfőn.

Politikamentes nap a Wieszt-perben

Hagyjuk ki az MSZP-t és a Fideszt a tárgyalóteremből, a pártpolitikára vonatkozó kérdésekre megtiltom a válaszadást – közölte Szebeni László bíró a Wieszt-per tegnapi tárgyalásán.

Politikai támadást emleget a vesztegetéssel vádolt Wieszt János

A volt szocialista politikus ellen vesztegetés miatt még idén januárban emeltek vádat. A perének első tárgyalási napján vallomást nem tett, újságíróknak azt mondta: politikai jellegű támadás áll a közel két éve kirobbant ügye mögött.

Már kiléphet a lakásból Wieszt János

Megszüntette Wieszt János volt szocialista politikus házi őrizetét, helyette azonban lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

Megszüntették Wieszt János házi őrizetét

Megszüntette Wieszt János volt szocialista politikus házi őrizetét és egyúttal lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a fontosabb ügyekben intézkedő hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntette miatt indult eljárásban.

Újabb gyanú: Befolyással üzérkedhetett Wieszt János

Már nemcsak vesztegetés, hanem befolyással üzérkedés és más bűncselekmények gyanúja miatt zajlik büntetőeljárás a több mint egy éve indult újbudai vesztegetési ügyben – mondta el lapunknak Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) korrupcióellenes osztályát vezető ügyész.
Találatok: [7]  Oldalak:   1