language

Helyek:

Heves megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [304]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A külvilág számára egyelőre ismeretlen forrásból vett pénzgyárakat Tiborcz István

Összehangolt stratégia jegyében szerezte meg Orbán Viktor veje a Gránit Bank mellé a Diófa Alapkezelőt is. A kettő együtt tág teret kínál a kreatív pénzteremtésre.

Felszámolás alá került a Szabó Zsolt fideszes képviselő körzetében a semmiből közbeszerzéseket nyerő cég

Van egy különös választókerület, a Heves megyei 3-as. Itt Szabó Zsolt fideszes képviselőé a parlamenti mandátum. Van minden, ami egy politikai szappanoperához kell: cselszövés, leszámolás, intrika, most már gazdasági realitás is.

Döbbenetes, amikor megérkezik a faluba a gyűlöletkampány

A Heves megyei Nagyréde polgármestere szerint az ellene folyó lejáratókampány képében megérkezett hozzájuk az országos politika. Siposné Fodor Judit a Fideszhez köti az őt támadó névtelen szórólapokat és az álprofilokat. Az egyik lefülelt szórólapozó állítólag be is vallotta, hogy egy Fidesz-aktivistától kapta a lejárató anyagokat. A képviselő-testület is szorongatja a polgármestert, tavaly még fegyelmi eljárást is indítottak ellene. Az egyik képviselő a mostani polgármester elődje, és történetesen a Fideszben politizált évekig. Néhány éve hasonló körülmények között lehetetlenítették el a borsodi Szentistván polgármesterét, aki Tállai Andrásnál húzhatta ki a gyufát.

Uniós pénzből fizetik az újságot, amiben Heves megyei fideszesek kampányolnak

40 milliárd értékű fejlesztések Heves megyében, El a kezekkel a vidéki kórházaktól, Újabb egymilliárd forint jut Hatvannak - Ezeket olvashatjuk a Heves Megyei Befektetési Tükör címlapján, mellettük a három környékbeli fideszes képviselőjelölt fotójával. Pedig nem kampánykiadványról, hanem uniós pénzből finanszírozott, ingyenes újságról van szó, írja Facebook-oldalán Hadházy Ákos független képviselő.

Igazi NER-karrier: a cég, amelyiknek minden összejön, de leginkább az állami milliárdok

Hogy jön össze a termálfűtés a génmegőrzéssel, a szikegyártással, kármentesítéssel, a szürkemarhával és a borászattal? Az EU-Fire Kft. mindre vállalkozott, csak közben abból a projektből, amelyikre 40 millió eurós uniós támogatást kapott tíz évvel ezelőtt, és amiből 7,3 milliárd forintot le is hívtak, semmi nem lett, és az már biztos, hogy Battonyán nem is lesz.
Találatok: [304]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>